x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cosmarul vecinilor bulgari

Cosmarul vecinilor bulgari

24 Ian 2005   •   00:00

Dupa ce a eliminat pe TSKA Sofia in Cupa UEFA, Steaua a invins duminica, in Cipru, celalalt nume cu greutate din fotbalul vecinilor de la sud de Dunare, Levski Sofia.

PROMITE. Andrei Cristea a deschis scorul impotriva lui Levski si se numara printre cei mai in forma jucatori stelisti
SISTEM. Aparand tot cu un sistem 4-3-3, pe care a mizat si in primul meci amical, Steaua a invins clar pe Levski, echipa clasata pe locul 2 dupa turul de campionat in Bulgaria, la egalitate de puncte cu TSKA. In prima repriza, ros-albastrii au inceput cu o formula alcatuita mai mult din rezerve: Hamutovski - Keca, E. Baciu, Ghionea, Bostina - Nicolita, Lovin, Gueye - A. Cristea, Oprita, Traore. Cu toate acestea, Steaua a controlat jocul, iar mijlocasul senegalez Gueye a dat din nou satisfactie.

REUSITE. Dupa pauza, Andrei Cristea a deschis scorul dupa o faza lucrata de Nicolita, pentru ca in minutul 70 stoperul Eugen Baciu sa inchida tabela dupa o lovitura libera executata bine de Bostina. Treptat, Zenga si-a introdus piesele grele: Radoi, Ogararu (revenit dupa negocieri esuate in Franta), Paraschiv sau Dica, iar bucurestenii au controlat bine disputa. Astazi, Steaua va evolua impotriva campioanei en-titre a Serbiei, Steaua Rosie Belgrad. (Mihai Igirosanu)

VALENCIA
Dupa fundasul dreapta Curro Tores, mijlocasul Vicente (accidentati) si atacantul Angulo (suspendat), iesiti din calcule pentru "dubla" cu Steaua, din Cupa UEFA, alti doi jucatori importanti ai Valenciei au probleme medicale. Portarul Santiago Canizares si mijlocasul Rufete s-au accidentat in meciul de duminica, pierdut cu 2-1 la Villareal. Ei vor fi supusi astazi unor teste medicale, pentru a se stabili cu exactitate gravitatea problemelor.

×
Subiecte în articol: sport