x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristi Borcea a scapat netaxat

Cristi Borcea a scapat netaxat

30 Ian 2005   •   00:00

Al doilea amical al intersezonului, 1-1 cu Inter Gaz, a fost marcat de protestul fanilor dinamovisti fata de plecarile de jucatori din ultima perioada.

IONUT PADURARU

ARGUMENT. Oficialul dinamovist Cristi Borcea spune ca nu putea impiedica plecarea lui Danciulescu
Poate si din cauza timpului potrivnic, cei aproximativ 300 de suporteri au fost insa mult mai calmi decat se astepta dupa declaratiile "razboinice" facute pe site-ul lor oficial in urma cu cateva zile.

SCANDARI. "Netoiu, vinde-l pe Borcea!" si "Dinamo, campioana la vanzari!" au fost singurele scandari impotriva conducerii, dar nu a fost uitat nici tehnicianul Ioan Andone, pentru ca ia un comision de trei procente din sumele de transfer. Surprinzator, tintele predilecte ale injuraturilor spectatorilor au fost Ionel Danciulescu, plecat in China pentru a semna un contract cu echipa Shenzhen Jianlibao, si antrenorul lui Inter Gaz, legenda stelista Marius Lacatus.

APARAT. Acesta din urma, care este si nasul lui Ionel Danciulescu, a spus ca nu intelege atitudinea fanilor la adresa fostului golgeter dinamovist. "Nu mi se pare normal, pentru ca in urma cu doar cateva saptamani Danciulescu era vedeta la Dinamo. Suporterii uita foarte repede ce a facut el pentru acest club. Fiecare cauta sa castige cat mai mult la o echipa de afara, iar acest lucru ar trebui inteles de toata lumea", a declarat fostul antrenor secund al echipei nationale.

NEGOCIERI
La finalul meciului cu Inter Gaz, Ioan Andone a declarat ca si-l doreste pe Ianis Zicu, administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu, fiind plecat in Italia pentru a negocia revenirea ex-dinamovistului. Gruparea alb-rosie ar dori sa-l imprumute pe Zicu pentru un an si jumatate, dar salariul sa fie platit in continuare de italieni. Internationalul roman, aflat sub contract pana in 2008 cu Inter Milano, este imprumutat pana in vara la AC Parma.

"Danciulescu avea clauza!"

DANIEL STAN

Jurnalul National: Domnule Borcea, galeria a anuntat ca protesteaza impotriva conducerii. Nu au facut-o si s-au razbunat pe Danciulescu. De ce?
Cristi Borcea: Ei au stiut ca Danciulescu are clauza de 1.000.000 de dolari. Dinamo nu l-a pierdut, este doar un imprumut. Nu-l mai putem tine. Daca venea Steaua si dadea acesti bani, cum reactionau fanii?

De ce l-a injurat galeria?
Nu stiu. Probabil pentru ca a spus ca nu vrea sa se mai intoarca la Dinamo.

Toata lumea se astepta la o reactie negativa a galeriei. A fost invers... Se spune ca s-au dat bani fanilor...
Gresit. Eu nu dau bani galeriei. Au strigat ce au simtit.

Vin Zicu si Ovidiu Petre?
Cornel Dinu a plecat dupa Zicu. 90 la suta revine la Dinamo sub forma de imprumut. In privinta lui Ovidiu Petre, este greu de spus. Din cate am aflat, este mai aproape de Timisoara.

Credeti ca Dinamo ar mai putea emite vreo pretentie cu actualul lot?
Dinamo are acelasi obiectiv in fiecare an: eventul!

Dar a facut pasi negativi comparativ cu Steaua si Rapid?
Asa a fost si anul trecut, si am fost cei mai buni.
×
Subiecte în articol: sport dinamo