x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu gandul la meciul din Ghencea

Cu gandul la meciul din Ghencea

10 Ian 2005   •   00:00

Antrenorul Razvan Lucescu a explicat la reunirea giulestenilor, care a avut loc ieri dupa-amiaza, la baza ProRapid, motivul pentru care echipa sa, in ciuda faptului ca se afla pe primul loc intr-un top al transferurilor, nu se prea grabeste sa faca o campanie puternica de achizitii.

SORIN ANGHEL

OBIECTIV. Rapidistii isi propun ca in retur sa castige derby-urile cu Steaua, Dinamo si FC National, toate programate pe stadioanele adversarelor
"Daca facem 5-6 transferuri intr-o perioada de pauza ar insemna sa o luam practic de la zero. Eu cred ca este mult mai importanta omogenitatea lotului, lucru care la Rapid a inceput sa se cunoasca", a declarat Lucescu Jr, care a recunoscut ca presedintele Dinu Gheorghe i-a adus aproape toti jucatorii pe care si i-a dorit.

MOTIVATIE. Tehnicianul gruparii de sub Podul Grant spune ca se bazeaza foarte mult pe dorinta lui Postolache si a lui Rusu de a se afirma si pe experienta lui Buga. "Pornim cu gandul de a castiga tot ce se poate castiga. Rapidul porneste cu sansa a doua in lupta pentru titlul din cauza faptului ca Steaua are un avans de 6 puncte", a spus antrenorul Rapidului. Razvan a marturisit ca nu-l intereseaza cine pleaca din Giulesti, trecand aceasta problema strict in dreptul conducerii administrative.

CAPITAL. Pentru jucatorii lui Razvan Lucescu, cel mai important meci al inceputului de an este cel din Ghencea, cu Steaua, echipa aflata pe primul loc inainte de inceperea returului, la o distanta de 6 puncte. "In etapa a doua a returului se joaca titlul. Daca pierdem in Ghencea nu mai avem nici o sansa la castigarea campionatului. Eu mi-am pus in gand sa castigam totul", a spus Vasile Maftei. Pe aceeasi linie s-a situat si Mugurel Buga. "La Rapid va fi mai usor decat la Brasov, pentru ca lotul de aici este mai valoros. Imi doresc in mod special sa castigam meciul contra Stelei."

×
Subiecte în articol: sport