x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Davis - Azi e tragerea la sorti

Cupa Davis - Azi e tragerea la sorti

02 Mar 2005   •   00:00

Astazi, la Muzeul Judetean din Brasov va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii dintre Romania si Belarus, din primul tur al Grupei Mondiale. Primele meciuri de simplu vor avea loc maine, incepand cu ora 13:00.

GANDITOR. Lui Florin Segarceanu i-a venit randul sa stea pe "banca suspinelor" la meciul cu Belarus, care va incepe maine
ALEGERE. Capitanul-nejucator al Romaniei, Florin Segarceanu, impreuna cu antrenorul Adrian Marcu au decis ieri si componenta definitiva a echipei care va aborda cele trei zile ale confruntarii. Astfel, in prima zi de simplu, "tricolorii" vor fi reprezentati de Andrei Pavel (racheta nr. 1) si Victor Hanescu (racheta nr. 2). Sambata, meciul de dublu va fi disputat de perechea Andrei Pavel/ Gabriel Trifu, cei doi antrenandu-se intens in aceaste zile. Rezerva pentru jocurile de simplu va fi Razvan Sabau.

ADVERSARI. De partea cealalta, capitanul-nejucator al ex-sovieticilor, Andrei Biassonau va miza la simplu pe experimentatii Max Marnai si Vladimir Voltcikov, tot acestia urmand a evolua si in meciul de dublu, care ar putea fi decisiv pentru stabilirea invingatoarei. "Echipa lor de dublu este, teoretic, peste a noastra si se va impune in confruntarea de sambata. In aceste conditii, va fi foarte important sa conducem cu 2-0 dupa prima zi, chiar daca Marnai este in mare forma si va fi foarte greu de invins", a declarat unul dintre apropiatii echipei noastre de Cupa Davis. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport