x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Davis - Pavel: "Suntem un pic favoriti"

Cupa Davis - Pavel: "Suntem un pic favoriti"

22 Feb 2005   •   00:00

Tenismanul Andrei Pavel, locul 56 mondial, liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, a sosit ieri in tara pentru a pregati meciul cu reprezentativa Belarusului, care va avea loc in perioada 4-6 martie la Brasov.

SORIN ANGHEL

INCREZATOR. Desi nu manifesta o forma deosebita, Pavel este optimist in privinta meciului cu Belarus
OPTIMIST. Chiar daca Belarus a atins faza semifinalelor in editia de anul trecut a Cupei Davis, "Cneazul", care a recunoscut ca traverseaza e perioada destul de proasta din cauza formei sale scazute, crede in sansa echipei noastre. "Nu prea am fost in forma anul acesta, dar sper sa imi revin la meciul cu Belarus. O sa incerc sa ma acomodez repede cu zgura de la Brasov. Meciul va fi unul foarte greu, mai ales ca Max Mirnii este intr-o forma destul de buna in clipa de fata. Avand in vedere ca jucam pe zgura si jucam acasa, eu cred ca suntem un pic favoriti", a declarat Pavel. Acesta pune parcursul bun al bielorusilor din editia trecuta a Cupei Davis pe seama faptului ca balticii au evoluat pe suprafete rapide, nu pe zgura, si de fiecare data pe teren propriu.

INTAMPINARE. La sosirea in Romania, tenismanul a fost asteptat de catre parintii sai, dar si de capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu. Acesta a anuntat ca, pe langa Pavel, pentru romani vor evolua Gabriel Trifu, Victor Hanescu si Razvan Sabau. "Faptul ca jucam pe zgura este un avantaj pentru noi. Meciul este dificil, dar avem sansa de a ne califica", a precizat Segarceanu.

×
Subiecte în articol: sport