x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Uefa: Mutu, iar decisiv

Cupa Uefa: Mutu, iar decisiv

de Ionut Paduraru    |    16 Feb 2008   •   00:00
Cupa Uefa: Mutu, iar decisiv

La prima apariţie după accidentarea suferită în Israel, Adrian Mutu a marcat golul victoriei pentru Fiorentina în meciul cu Rosenborg.

La prima apariţie după accidentarea suferită în Israel, Adrian Mutu a marcat golul victoriei pentru Fiorentina în meciul cu Rosenborg.

Atacantul român fusese menajat la ultima etapă din Serie A, cu Atalanta, tocmai pentru a putea evolua la Trondheim. Iar Mutu nu a dezamăgit, a evoluat tot meciul şi a fost cel mai bun jucător de pe teren. Internaţionalul român a înscris singurul gol al meciului în minutul 16, atunci când a îndeplinit o simplă formalitate după un balon respins în faţă de portarul advers. “Am învins o echipă bună, de Liga Campionilor. Am văzut o Fiorentina puternică şi am demonstrat că avem caracter”, a spus Mutu după meci.

Prestaţia românului a fost apreciată şi de presă. “Pentru el nu contează dacă terenul este secetos sau noroios, îngheţat sau verde. Nu se schimbă nimic. A înţeles unde va respinge portarul şutul lui Gobbi şi a marcat nestingherit. Această echipă a Fiorentinei nu poate exista fără român”, a scris goal.com. “Şi de această dată, piciorul său a adus victoria. Mutu a fost peste tot, pe dreapta, pe stânga, în centru, chiar şi în apărare, când a fost nevoie de el”, a notat şi violanews.com.

 

Sepsi

Transferat în această iarnă de la Gloria Bistriţa, fundaşul Laszlo Sepsi a ratat joi ocazia de a debuta pentru Benfica în cupele europene, în meciul cu FC Nürnberg, câştigat de lusitani cu 1-0. Convocat iniţial în lotul pentru această întâlnire, Sepsi nu a mai fost înscris pe foaia de joc a partidei, arbitrată de o brigadă din România, cu Alexandru Tudor la centru. Acesta din urmă a avut o prestaţie fără greşeală.

 

Rezultate joi

Aberdeen – Bayern München 2-2

Walker ’24, Aluko ’41 / Klose ’29,

Altintop ’55

FC Zürich – SV Hamburg 1-3

Hassli ’88 / Jarolim ’49, Olic ’68,

Trochowski ’77

Rosenborg – Fiorentina 0-1

Mutu ’16

Slavia Praga – Tottenham 1-2

Strihavka ’69 / Berbatov ’5, Keane ’30

Bolton – Atletico Madrid 1-0

Diouf ’74

Benfica – FC Nürnberg 1-0

Makukula ’43

×
Subiecte în articol: sport mutu