x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Daca as candida, ar trebui sa fiu ales"

"Daca as candida, ar trebui sa fiu ales"

10 Sep 2004   •   00:00
 "Daca as candida, ar trebui sa fiu ales"

Plecarea lui Octavian Morariu a fost oficializata ieri, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport anuntand ca isi va incheia mandatul la 24 septembrie.

SORIN ANGHEL

Anuntata in urma cu doua zile, demisia presedintelui Agentiei Nationale pentru Sport a fost confirmata. Octavian Morariu isi va incheia mandatul pe 24 septembrie, urmand sa se intoarca la sefia FR Rugby si la afacerile personale in domeniul constructiilor.

ELEGANT. Tip caruia ii curge diplomatia prin sange, Morariu a explicat care au fost motivele care stau la baza plecarii sale din fruntea sportului romanesc. "Este o problema de ordin tehnic si administrativ, iar corect ar fi sa se spuna ca am ajuns la final de mandat. Am spus de la inceput ca sunt in aceasta functie pentru o perioada bine determinata", a spus Morariu.

PRECAUT. Chiar daca multi il vad urmasul lui Ion Tiriac in fruntea COR, insusi fostul tenisman recomandandu-l pentru aceasta functie, Octavian Morariu nu recunoaste ca ar urma sa candideze pentru sefia forului olimpic.

"Inca nu am o pozitie cristalizata. Aceasta functie este de raspundere si presupune foarte multe. Trebuie sa ma analizez pe mine si trebuie sa analizez totul, mai ales ca un post ca acesta este benevol, nu este remunerat, iar persoana care il ocupa trebuie sa aduca, nu sa ia de la sport", a mentionat Morariu.

LIBER

Presedintele ANS nu crede ca actualul conducator al Comitetului Olimpic Roman, Ion Tiriac, i-a fortat mana atunci cand a spus ca Morariu este singura persoana capabila sa conduca forul olimpic roman. "Nu poti forta mana cuiva impotriva vointei sale, dar poti sa faci aprecieri despre o persoana fara sa-i ceri acordul. Dar nu trebuie sa uitam ca la COR sunt alegeri si, daca ar fi sa candidez, ar trebui sa fiu ales", a spus Octavian Morariu.
×
Subiecte în articol: sport morariu