x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Danciu a ajuns in Trivale

Danciu a ajuns in Trivale

05 Ian 2005   •   00:00

Prima echipa care si-a reluat pregatirile in vederea returului este FC Arges, formatie care a fost preluata inaintea Craciunului de Sorin Cartu.

DORINTA. Chiar daca n-a ajuns la o echipa din Capitala, Ciprian Danciu spera sa nu piarda contactul cu "nationala"
ACHIZITIE. Ciprian Danciu a fost surpriza de la reunirea lotului echipei din Trivale. Ultima oara la Otelul, acesta a recunoscut ca un atu in luarea deciziei de a schimba echipa a fost Sorin Cartu. Danciu regreta ca nu a prins un contract la o echipa din Bucuresti si vrea ca FC Arges sa fie ultima formatie din tara la care va mai juca. "Am avut o relatie foarte buna cu domnul Cartu la Galati si din acest motiv am ales sa continuam impreuna. Nu am semnat inca nimic, doar m-am inteles verbal cu conducerea clubului, sa vedem daca imi vor fi acceptate clauzele mele. Am vorbit si cu Sava si am inteles ca se vrea construirea unei echipe de perspectiva, pentru ca actualul loc din clasament este unul nemeritat", a declarat Danciu.

EXPLICATIE. "Danciu e un mijlocas foarte bun in fotbalul romanesc si normal ca am insistat pentru aducerea lui la Pitesti. E adevarat ca am avut unele contre cu el in tur, dar nu sunt un antrenor ranchiunos, nu ma pot supara pe jucatori. Va fi o piesa de baza. Il mai vreau si pe Rohat, dar sa vedem cum decurg tratativele. Este un jucator sigur, experimentat, care se incadreaza perfect in sistemul de joc 4-4-2 pe care vreau sa-l impun la FC Arges", si-a prezentat Cartu strategia. (Andrei Nicolescu)

OFERTA
Surse din interiorul gruparii pitestene sustin ca fundasul Alin Chita a semnat un contract cu Dinamo, jucatorul urmand sa ajunga la gruparea din Stefan cel Mare abia de la vara. Ceilalti doi jucatori care au oferte de la echipele din Capitala - Danut Coman, dorit de Rapid, si Andrei Prepelita, curtat de Dinamo - au fost anuntati de catre Viorel Ilinca ca li se vor mari salariile pentru a ramane la FC Arges. La primul antrenament al pitestenilor au participat 29 de jucatori.

×
Subiecte în articol: sport