x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Daniela e mai tare decat Kahn

Daniela e mai tare decat Kahn

09 Sep 2004   •   00:00

"Fenomenul" a recunoscut ca a fost mai greu sa o ceara de sotie pe logodnica sa decat sa perforeze de doua ori poarta Germaniei in finala Cupei Mondiale.

DELIA GOMOESCU

Cinci kilograme mai putin, forma din vremurile bune si o noua iubire. Cu asta s-a ales Ronaldo de cand a cunoscut-o pe Daniella Cicarelli, cea care la 2 ianuarie 2005 ii va deveni sotie.

EMOTIE. "Sunt oameni care inteleg ca se iubesc din primul moment. Altii stau impreuna toata viata si nu-si dau seama de asta", a explicat "Fenomenul" de ce el si Daniela au decis atat de repede sa se casatoreasca. La Paris, pentru ca "e un oras romantic" si pentru ca Ronnie a invatat deja sa spuna "oui". Brazilianul a recunoscut insa ca nu a fost usor sa o ceara de nevasta pe logodnica sa. "A fost mult mai greu sa-i cer tatalui Danielei mana fetei, decat sa marchez in finala Cupei Mondiale. Invatasem pe de rost ce voiam sa spun, dar acolo am ramas mut", a spus Ronaldo.

PROMISIUNE. Cei doi indragostiti s-au vazut pentru prima data la 2 iunie, la o petrecere. Relatia lor a inceput insa exact cu cinci zile mai tarziu. De atunci, au ramas impreuna si si-au facut o promisiune: sa nu treaca niciodata mai mult de cinci zile fara sa se vada. Asta chiar daca ar trebui sa stea mai mult in avion decat pe pamant.

ANTRENOAREA FOTOMODEL

Fotomodel si fosta campioana de triatlon, brazilianca se face "vinovata" de forma de invidiat a brazilianului. In fiecare dimineata, ea il tragea jos din pat pe Ronnie si alergau impreuna kilometri intregi. Astfel, el si-a recapatat silueta, iar Daniela s-a ales cu multumiri atat din partea antrenorului Camacho si a selectionerului Parreira. Dupa golul marcat duminica impotriva Boliviei, Ronaldo si-a dus bratul stang la frunte si a aratat un tatuaj cu initialele numelor lor inconjurate de o inimioara.
×
Subiecte în articol: sport