x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dennis Serban e dorit in Banie

Dennis Serban e dorit in Banie

19 Dec 2004   •   00:00

Dupa ce Dinel Staicu a ramas la conducerea Universitatii Craiova, oltenii si-au demarat actiunile de intarire a lotului. Fidel aceluiasi principiu prin care a adus si in trecut jucatori facand un efort financiar minim, patronul "Stiintei" este aproape de a-l convinge pe mijlocasul Dennis Serban sa semneze cu echipa din Banie.

MARIO MORCOV

LIBER. Ex-dinamovistul este in prezent jucator liber de contract, dupa ce si-a reziliat de comun acord intelegerea pe care a avut-o cu gruparea "cainilor". Constient ca varsta sa (29 de ani) incepe sa reprezinte un impediment in gasirea unui contract avantajos in strainatate, Dennis Serban este tentat sa accepte propunerea craiovenilor. "Eu nu stiu nimic, dar este posibil sa fi vorbit deja Pavel Badea cu fotbalistul. Eu stiu doar ca este liber de contract", a spus ieri Dinel Staicu.

REVENIRI. In acelasi timp, conducatorii Universitatii au ajuns la niste acorduri cu Corneliu Papura si Ionel Tersinio Gane, cei doi urmand sa revina in randurile "alb-albastrilor". Daca in cazul primului n-au fost prea multe discutii, Papura fiind doar impumutat la AEL Limassol, cu Gane lucrurile au stat ceva mai complicat. Concret, atacantul a revenit in proprietatea craiovenilor dupa decizia Comisiei de Recurs Federala. Acest for a decis ca plecarea fotbalistului la chinezii de la Tianjin Taida a fost ilegala, intrucat patronul Adrian Mititelu, care a stat in fruntea Universitatii doua zile, nu avea drept de semnatura. "Am vorbit cu Jerry si a acceptat sa revina la Universitatea pana la vara. Atunci, in functie de mai multe lucruri, o sa vedem ce ar mai fi de facut", a mai spus Dinel Staicu.

NEGOCIERI
Aflat intr-o criza financiara destul de acuta, FC National s-ar putea desparti de mai multi jucatori din lotul actual, care deja le-au fost propusi craiovenilor de presedintele Gino Iorgulescu. Oficialul "bancarilor" se va intalni in cursul acestei saptamani cu Dinel Staicu, cu care va trata trecerile lui Gabi Popescu, Robert Ghindeanu si Adrian Olah, oltenii renuntand la Gigel Coman si Gabriel Caramarin, din cauza ca acestia sunt mult mai scumpi. "Eu as vrea si un portar. Mi l-as dori pe Marius Popa, dar, daca nu se va putea, m-as multumi si cu Eugen Nae, macar ca rezerva, pentru ca nu prea avem concurenta pe acest post", a declarat Staicu. In cazul in care va fi adus Popa, "alb-albastrii" se vor desparti de bosniacul Adnan Guso, care are mai multe oferte, atat din tara, cat si din strainatate.

RADA INAPOI
Protagonist al unui scandal enorm in luna februarie a acestui an, fundasul Ionut Rada este pe punctul sa revina la Universitatea. Impresarul si totodata proprietarul sau in proportie de 50%, Gica Popescu, a recunoscut ca a discutat despre aceasta varianta cu antrenorul oltenilor, Pavel Badea. "O sa ma interesez daca Rada este de vanzare. Badea mi-a zis ca are nevoie de jucator, dar eu i-am explicat ca este imposibil sa faci transferuri fara bani", a comentat Popescu, aflat in Banie. La randul sau, revenit acasa pentru Sarbatori, Rada a afirmat ca s-ar intoarce la Universitatea: "Am avut un an slab. De cand am plecat de la Craiova am jucat numai in 15 meciuri. Am fost accidentat de doua ori, asa ca pot spune ca am fost urmarit de ghinion. Nu se pune problema de bani cand in joc este numele «Stiintei»".
×
Subiecte în articol: sport