x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Din ploaie in zapada

Din ploaie in zapada

01 Feb 2005   •   00:00

Rapidistii au revenit ieri in tara, dupa un stagiu de pregatire efectuat in Antalya. Giulestenii au sustinut sase meciuri, din care au castigat doua, au remizat de trei ori si au suferit o singura infrangere.

DANIEL STAN

MULTUMIT. Razvan Lucescu este satisfacut de pregatiri
MODEST. Unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Razvan Lucescu a fost atacantul Daniel Niculae, golgeterul campionatului. "Nu ma intereseaza titlul de golgeter. Danciulescu a fost cel mai bun jucator anul trecut si s-a chinuit sa plece in China. Important este sa mearga echipa", a declarat "Nico", la sosirea in tara, mirandu-se de zapada care l-a intampinat. El s-a aratat fericit si de faptul ca a fost convocat la echipa nationala pentru meciul cu Slovacia: "Ma bucur ca sunt bagat in seama".

ACHIZITII. Noua achizitie a Rapidului, Flavius Moldovan, a declarat ca Rapid a facut in aceasta pauza competitionala cele mai importante transferuri: "«Poli» Timisoara a transferat sa se salveze de la retrogradare, noi sa ne batem la titlu. Imi pare nespus de rau pentru acel autogol din meciul cu Hajduk Split". Pentru "visinii" va urma o perioada de pregatire in tara, apoi un alt turneu, tot in Turcia, unde se va pleca pe data de 15 februarie.

×
Subiecte în articol: sport