x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Au pierdut si la Urziceni

Dinamo - Au pierdut si la Urziceni

01 Feb 2005   •   00:00

Dupa remiza de saptamana trecuta, 1-1 cu Inter Gaz Bucuresti, campioana s-a vazut nevoita sa mai suporte o rusine, pierzand ieri, cu 1-2, tot in fata unei divizionare secunde, Unirea Urziceni.

DANIEL STAN

LAMENTABIL. Meciul amical de la Urziceni, disputat pe un teren sintetic, a fost arbitrat de Alexandru Tudor, acesta dictand trei penalty-uri: doua gazdelor, ambele transformate de George Dumitru (’19 si ’27), si unul pentru Dinamo, in repriza a doua, ratat de Claudiu Niculescu, care a executat o "scarita" in transversala.

Pentru Dinamo a inscris Vlad Munteanu (’13). Cel mai bun jucator al "cainilor" a fost portarul Bogdan Stelea, care si-a salvat echipa de la un esec si mai rusinos. "Nu m-a interesat rezultatul si nu sunt suparat pentru infrangere. In Turcia o sa definitivez lotul in vederea returului", a declarat antrenorul Ioan Andone.

MUTARI. A fost ultima reusita a lui Vlad Munteanu in tricoul "alb-rosu", mijlocasul trecand de ieri dupa-amiaza la FC National. Un alt dinamovist, Alistar, a plecat in Cipru, unde se afla in cantonament coreenii de la FC Seul, grupare interesata de serviciile stopper-ului. In schimb, Ianis Zicu urma sa revina ieri in tara, fiind imprumutat de la Inter Milano pentru un an si jumatate.

×
Subiecte în articol: sport