x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - "Caini", pe doua fronturi

Dinamo - "Caini", pe doua fronturi

12 Oct 2004   •   00:00
Dinamo - "Caini", pe doua fronturi

Maine va fi zi plina pentru Dinamo, in "16"-zecimile Cupei Romaniei. Daca echipa mare se va deplasa la Satu Mare, unde va juca in compania divizionarei B Olimpia, "satelitul" Dinamo II va primi pe propriul teren pe "Poli" AEK Timisoara.

"Vrem sa ne calificam cu ambele echipe", a decretat conducerea dinamovista. Este cunoscuta rivalitatea dusa la extrem dintre Dinamo si gruparea de pe Bega si, mai ales dupa ce "cainii mari" s-au impus, cu doua saptamani, in campionat, chiar la Timisoara, banatenii vor sa se razbune macar pe echipa secunda. In plus, tehnicianul lui "Poli", Gigi Multescu, desi a jucat aproape o viata la Dinamo, nu are cuvinte prea bune despre actuala conducere: "Nu mai sunt dinamovist de multi ani. Vreau sa-i bat pe unde ii prind", a spus Multescu.

INTARIRI. Ioan Andone a decis sa-i lase lui Cornel Talnar la Dinamo II nu mai putin opt jucatori: Burca, Lucian Goian, Balan, Pacurar, Naidin, Baltoi si Claudiu Dragan. Doar Mihalcea si Galamaz vor reveni la echipa mare pentru disputa cu Olimpia. In plus, grosul galeriei va incuraja "satelitul", considerand ca Satu Mare este prea departe. "Ii asteptam pe fanii timisoreni. Sa-i vedem cat de curajosi sunt", a spus unul dintre liderii galeriei dinamoviste. (Daniel Stan, Vicentiu Neagoe)

DORINTA

Capitanul lui "Poli", Silviu Balace (foto), doreste sa invinga "satelitul" lui Dinamo si sa isi ia revansa dupa esecul din campionat in fata echipei mari: "Doamne, cat ne dorim o razbunare! Suporterii nostri merita si au spus ca vor veni in numar mare la Bucuresti sa ne incurajeze". Pentru Balace va urma un alt meci important, la Craiova, impotriva fostei sale echipe: "Nu ma mai leaga nimic de Universitatea Craiova si sper sa-i incurcam. Ar fi o dubla satisfactie pentru mine". Referitor la obiectiv, Balace recunoaste ca si-ar dori mult Cupa: "Timisoara nu a mai reusit o performanta interna de foarte multi ani. Eu eram mic cand "Poli" elimina echipe precum Celtic Glasgow sau Atletico Madrid, in cupele europene. Imi doresc foarte mult sa castig Cupa!".

×
Subiecte în articol: sport