x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - "Europa, titlul si Liga!"

Dinamo - "Europa, titlul si Liga!"

de Daniel Stan    |    17 Ian 2007   •   00:00
Dinamo  -  "Europa, titlul si Liga!"

Bogdan Lobont a revenit cu ambitii mari. Transferat de la Fiorentina in schimbul sumei de 750.000 de euro, Lobont a semnat ieri un contract pe patru ani si jumatate si a intrat direct in cantonament.

Dupa despartirea de Fiorentina, Bogdan Lobont a fost prezentat ieri la noua sa echipa, revenind in Stefan cel Mare dupa cinci ani. "Sunt bucuros ca am luat decizia de a semna cu Dinamo. Am ocazia sa joc din nou la o echipa mare. Am mai luat un titlu cu alb-rosii si, pentru noul sezon, imi doresc un traseu cat mai lung in Europa, castigarea campionatului si participarea in Liga Campionilor. Nu in ultimul rand, imi doresc sa revin la echipa nationala", a declarat noul goalkeeper dinamovist.

Antrenorul Mircea Rednic considera acest transfer drept o mare reusita: "Mi l-am dorit pe Lobont si sunt fericit ca s-a realizat tranzactia. Acum am concurenta si pentru postul de portar". Imediat dupa prezentare, Lobont a plecat in cantonamentul de la Saftica, unde a fost prezentat noilor coechipieri, iar azi ar urma sa debuteze la Dinamo, in meciul amical cu Dunarea Giurgiu.
Ambitios
"Am sansa sa joc din nou, dupa o pauza lunga. Mi-a placut intotdeauna sa evoluez la echipe care tintesc marea performanta. Nu consider ca este un pas inapoi, desi am venit din campionatul Italiei. Voi accepta concurenta. Cea mai mare problema o va avea antrenorul, care va avea de ales"
  • Bogdan Lobont
  • La deruta
    Pe site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a fost postata luni seara o declaratie a directorului sportiv al toscanilor, Pantaleo Corvino, prin care acesta dezmintea varianta unui transfer al lui Bogdan Lobont la Dinamo: "Desi numeroase zvonuri anuntau transferul portarului Lobont la o alta echipa, in momentul actual nu este nimic definitivat". La randul sau, administratorul delegat al italienilor, Sandro Mencucci, afirmase duminica seara ca Lobont nu va pleca de la Fiorentina.

    ×
    Subiecte în articol: sport lobonţ