x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - FARUL 0-1 / Victorie dupa 27 de ani

DINAMO - FARUL 0-1 / Victorie dupa 27 de ani

de Sorin Anghel    |    Dragos Stoica    |    22 Aug 2005   •   00:00
DINAMO  -  FARUL 0-1 / Victorie dupa 27 de ani

Constantenii au invins in Stefan cel Mare dupa mai mult de un sfert de veac, elevii lui Petre Grigoras impunandu-se cu 1-0 gratie golului marcat de Dinu Todoran in minutul 70.

DINAMO - FARUL 0-1 / Victorie dupa 27 de ani Constantenii au invins in Stefan cel Mare dupa mai mult de un sfert de veac, elevii lui Petre Grigoras impunandu-se cu 1-0 gratie golului marcat de Dinu Todoran in minutul 70.

Buget de 5 milioane de euro. Achizitii importante. Ioan Becali presedinte al clubului, actionari puternici. Cam asta a fost reteta "Dinamo" inaintea inceperii actualei editii de campionat.

SURPRIZA. Creditata de multa lume ca favorita la castigarea titlului, trupa lui Ioan Andone s-a impiedicat aseara pentru prima oara in noul sezon. Avand ca adversara una dintre revelatiile campionatului trecut, "cainii" au parasit terenul cu coada intre picioare, rezultatul final consfintind prima victorie a "marinarilor" pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare dupa 27 de ani. Dupa o prima repriza care le-a apartinut gazdelor, Farul a marcat unicul gol in minutul 70 prin Dinu Todoran. "Am avut sansa in prima parte a jocului, dar dupa pauza am dominat categoric. Astazi am reusit o victorie de moral, care ne da forta sa ne luam la tranta cu toate echipele", a declarat tehnicianul Farului, Petre Grigoras.

DEZAMAGIRE. De partea cealalta, Ioan Andone nu si-a putut ascunde dezamagirea: "A fost o partida mai putin reusita. In prima repriza am jucat destul de bine, daca ne gandim ca am dus de multe ori balonul in fata portii adverse. Din pacate, n-am reusit sa inscriem nici macar o singura data. Absenta lui Niculescu a contat enorm. In partea secunda, Farul ne-a dominat clar. Istoria acestui meci s-a scris la ratarea lui Zicu. De cand sunt antrenor, de vreo 13 ani, n-am mai vazut o asemenea ratare. Daca ne amagim cu gandul ca nici Rapid si nici Steaua n-au castigat in aceasta etapa, inseamna ca suntem niste lasi. Trebuie sa uitam cat mai repede aceasta infrangere, pentru ca avem returul cu Omonia. In iarna vom trage linie, dar trebuie sa recunosc ca acum am la dispozitie cel mai bun lot din ultimii trei ani".

×
Subiecte în articol: sport