x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Mircea Rednic vrea continuitate

Dinamo - Mircea Rednic vrea continuitate

de Daniel Stan    |    28 Oct 2006   •   00:00
Dinamo - Mircea Rednic vrea continuitate

Tehnicianul dinamovist isi doreste sa obtina al treisprezecelea succes in campionat, insa considera ca meciul de astazi, cu Poli Iasi, va fi unul foarte dificil.

Dinamovistii vor da piept astazi, in etapa a 13-a din Liga 1, cu o formatie, Poli Iasi, greu de invins, in ciuda faptului ca antrenorul moldovenilor, Ionut Popa, anunta, din nou, ca are multe indisponibilitati.

RESPECT. Antrenorul "cainilor", Mircea Rednic, considera doar o strategie declaratiile omologului sau iesean: "Este o partida foarte importanta pentru noi. Ionut Popa iar se vaita ca are mai multi jucatori accidentati, insa cred ca este doar o tactica de adormire a adversarului. Eu il respect pe antrenorul lui Poli Iasi, este un strateg excelent si profesionist adevarat". Despre eventualele absente din lotul iesean, "Puriul" a precizat: "Am urmarit-o pe Poli Iasi in meciul de la Pitesti, cu FC Arges, si am constatat ca rezervele sunt peste titulari. Imi doresc, insa, a 13-a victorie consecutiva".

REVENIRE. Mircea Rednic a mai adaugat ca va schimba echipa fata de jocul din Cupa Romaniei, cu Farul II. "Este normal sa schimb echipa in functie de adversar, mai ales ca un meci de campionat este mult mai important decat unul de Cupa. Imi doresc continuitate in rezultate", a declarat Rednic. Acesta mai are o satisfactie in plus, anume revenirea dupa accidentare a lui Ze Kalanga: "Probabil il voi folosi titular. Ma bucur ca nu mai exista jucatori cu probleme medicale".

POZITIE. Altfel, Mircea Rednic nu este de acord cu depunctarea rivalilor de la Steaua, in urma declaratiilor lui Gigi Becali facute dupa meciul direct: "Eu sunt pentru pedepsirea celor vinovati, insa echipa nu are nici o vina. Nu mi-as dori ca Steaua sa fie depunctata". In perspectiva debutului in grupele Cupei UEFA, administratorul delegat al "ros-albilor", Cornel Dinu, i-a "spionat" pe cei de la Bayer Leverkusen, la meciul de Cupa cu MSV Duisburg. "Dinamo are posibilitati bune, mai ales ca nemtii sunt in transformare. Este adepta jocului cu trei aparatori", a spus Dinu.

INGRIJORATI
Antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, considera ca Dinamo va castiga titlul in acest sezon. "Poate sa spuna oricine ce doreste, insa Dinamo este campioana. Personal, daca as fi antrenorul unei echipe care are 12 puncte avans, nu m-ar mai ajunge nimeni. Este clar insa ca va si pierde pana la urma, insa pierde un meci, doua, dar nu campionatul", a spus tehnicianul iesenilor. Acesta a mai adaugat, referitor la partida de astazi: "Forma in care se afla Dinamo ma face sa fiu pesimist. Este normal sa iti fie frica atunci cand joci impotriva lor. Au un atac, Danciulescu, Ionel Ganea si Claudiu Niculescu, care a inscris 34 de goluri. Asta spune totul". Despre lotul deplasat la Bucuresti, sigur nu va evolua portarul Branet, suspendat, in timp ce Onofras, Saric, Palimaru, Bordeanu, Miclea, Ciubancan si Bernard sunt incerti. Dintre acestia, doar primii doi au sanse sa fie recuperati pana la ora jocului. Altfel, conducerea gruparii iesene a anuntat ca etapa viitoare, la meciul cu Gloria Bistrita, va fi inaugurata si nocturna stadionului "Emil Alexandrescu".
×
Subiecte în articol: sport poli iaşi