x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Suporterii ameninta conducerea

Dinamo - Suporterii ameninta conducerea

28 Ian 2005   •   00:00

Dupa plecarea lui Danciulescu in China, fanii dinamovisti ameninta cu revolta, mai ales ca alti doi jucatori ai gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Florentin Petre si Galamaz, ar putea lua si ei calea Asiei, la echipa coreeana FC Seul.

IONUT PADURARU

CONTESTAT. Cristi Borcea nu se afla la primul conflict cu fanii dinamovisti, care l-au amenintat si anul trecut
NEMULTUMIRE. "Transferuri pe care altii le fac in decursul unui an sau chiar doi, Dinamo le face in doua zile. In loc sa se construiasca o echipa, se recicleaza jucatori dati afara din Turcia sau jucatori care si-au condus echipa spre ultimul loc al Diviziei A. La Dinamo nu mai canta N & D, canta A.S.I.A. si se pleaca tot in Asia", comenteaza suporterii, pe site-ul lor oficial, ultimele evenimente de la Dinamo.

PROTEST. Pentru fani, cel mai apropiat prilej de protest este amicalul de azi cu Inter Gaz, care se va disputa, de la ora 12:00, pe Stadionul Faur. "Veniti in numar cat mai mare si bagati frica in acesti nemernici care isi bat joc de Dinamo", se arata in mesajul suporterilor, care nu sunt de acord nici cu incercarile de a-l transfera pe Plesan: "Conducerea lui Dinamo a innebunit: 500.000 de dolari plus Vlad Munteanu, Tames si Tibor Moldovan la schimb cu Plesan?! Oare exista conducatori mai hoti decat la Dinamo? Oare exista cineva sa ne scape de ei cumva?".

VIN PETRE SI TAMAS?
Dupa informatiile privind interesul pentru Ovidiu Petre, mijlocasul lui Galatasaray a recunoscut ieri ca a primit o oferta de la Dinamo. Mijlocasul de 22 de ani, care este foarte aproape de o despartire de echipa pregatita de Gica Hagi, mai are insa si varianta revenirii in tara, dar la Poli AEK Timisoara, unde este dorit de fostul sau antrenor de la FC National, Cosmin Olaroiu. Mai mult, la Dinamo ar putea reveni fundasul Gabriel Tamas, internationalul de tineret fiind pus ieri pe liber de Spartak Moscova, la cererea antrenorului Aleksandr Starkovs.

×
Subiecte în articol: sport dinamo