x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinel Staicu plateste amenda lui Ziyati

Dinel Staicu plateste amenda lui Ziyati

04 Mar 2004   •   00:00

Pentru ca a negociat cu Universitatea Craiova fara sa aiba acordul Rapidului, Noureddine Ziyati a fost amendat de catre presedintele Ioan Becali.

Marocanul Noureddine Ziyati i-a anuntat ieri oficial pe conducatorii Craiovei ca nu accepta oferta facuta, preferand sa ramana la Rapid.

MULTUMIT. "Jucatorul mi-a spus mai demult ca vrea sa ramana la Rapid. Acum eu nu stiu de ce a mai aparut oferta Craiovei. El a umblat pe unde nu trebuia, dar acum sper sa-i vina mintea la cap. Sper sa fie o alegere buna", a spus antrenorul Dan Petrescu, care nu s-a aratat deranjat de amanarea inceperii returului cu o saptamana.

VARIANTA. Faptul ca Ziyati a negociat fara acordul clubului cu oficialii formatiei din Banie l-a nemultumit pe Ioan Becali, presedintele Rapidului decizand sa-l amendeze pe marocan cu 3.000 de dolari. "Eu sunt om de caracter. Daca jucatorul va fi amendat, voi suporta amenda. De ce sa plateasca jucatorul? Ca replica la cele intamplate voi renunta la intelegerea cu Ioan Becali, ca Rada si Stancu sa nu joace contra noastra", a declarat Dinel Staicu, patronul Universitatii, care asteapta ca Rapidul sa-i vireze in cont banii pentru Rada si Stancu.

Ziyati: "Cine este Pacala?"

Dupa ce presa l-a asemuit pe Noureddine Ziyati cu celebrul personaj de poveste Pacala, la antrenamentul de ieri, jucatorii Rapidului l-au luat in baza pe mijlocasul marocan. "Cine este Pacala", a intrebat Ziyati in timpul sedintei de pregatire, starnind hohote de ras printre coechipierii sai. "Nu fi suparat, Ziyati! Pacala este cel mai bun jucator din Romania dupa Hagi", i-a spus in gluma Sabin Ilie. Marocanul nu l-a crezut pe atacant, avertizandu-l pe acesta ca ar fi bine sa nu mai faca glume pe seama sa.

"Bursucul", spionat de fostul profesor

Antrenorul Rapidului s-a aratat incantat de ideea lui Mircea Sandu, ca unele meciuri din Divizia A sa se desfasoare pe terenuri artificiale. "Eu am jucat in turneul din Turcia pe astfel de suprafete si erau chiar bune", a spus Petrescu. "Bursucul" a marturisit ca s-a simtit ciudat atunci cand selectionerul Anghel Iordanescu a venit sa-l urmareasca la unul dintre antrenamente. "Iordanescu a fost profesorul meu si acum se uita la antrenamentele conduse de mine. Tot timpul am de invatat de la el", a declarat Dan Petrescu.

Dolha se bazeaza pe Becali

Portarul Emilian Dolha spune ca postura de capitan de echipa ii convine. "Eu sunt avantajat fata de Nae Stanciu si Adrian Iencsi, care au purtat banderola de capitan pana acum, pentru ca la noi presedinte este Ioan Becali si nu cred ca vor fi conflicte. In vara eram la juniori, acum sunt capitanul echipei. In viata, cel mai important este sa incerci sa uiti ce a fost mai rau. Orice picior in fund este un pas inainte", a spus Dolha, care pare incantat de prezenta lui Iordanescu la antrenamentele Rapidului.
( SORIN ANGHEL, MARIO MORCOV)

×
Subiecte în articol: sport ziyati