x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Domocos, o alta achizitie marca Gigi Netoiu

Domocos, o alta achizitie marca Gigi Netoiu

06 Ian 2005   •   00:00

Dupa Ciprian Danciu, Viorel Domocos este cea de-a doua achizitie a pitestenilor de cand Sorin Cartu a fost instalat in functia de antrenor principal al echipei din Trivale.

DIRIJAT. Domocos a fost trimis de Netoiu la Pitesti
INCANTAT. Fostul jucator al Universitatii Craiova, Dinamo si FC National s-a prezentat la antrenamentul de ieri si a intrat in programul echipei. Tehnicianul s-a aratat incantat de venirea lui Domocos care "este un mijlocas cu un joc decisiv, ce poate elimina doi-trei fundasi cu tehnica sa".

RASPLATA. Jucatorul care va implini 30 de ani in luna martie a acestui an a venit la FC Arges din postura de jucator liber de contract si va semna un angajament ce va fi valabil un an si jumatate. "FC Arges a fost singura echipa care mi-a intins mana dupa ce am terminat contractul cu chinezii, oamenii s-au dovedit corecti si mi-am dat acordul de principiu de a evolua aici. E o echipa buna, care s-a intarit, si care va avea un cuvant greu de spus", a fost prima declaratie a lui Domocos. FC Arges incearca pana la reluarea returului sa-i transfere pe Constantin Schumacher si pe Gheorghe Rohat. Fostul jucator al Rapidului doreste sa semneze un contract pana la vara, lucru neagreat de presedintele Viorel Ilinca. Sorin Cartu si-l mai doreste si pe dinamovistul Iordache. (Andrei Nicolescu, Pitesti)

×
Subiecte în articol: sport