x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel Munteanu: Mi-am făcut datoria atât timp cât am fost la Steaua

Dorinel Munteanu: Mi-am făcut datoria atât timp cât am fost la Steaua

16 Dec 2008   •   00:00
Dorinel Munteanu: Mi-am făcut datoria atât timp cât am fost la Steaua

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, astăzi, agenţiei Mediafax, după ce patronul Gigi Becali a anunţat că l-a dat afară de la Steaua, că nu regretă niciun moment preluarea conducerii tehnice a echipei "roş-albastre", considerând că şi-a făcut datoria la această formaţie.



"Bineînţeles că am auzit declaraţiile patronului. Nu ştiu ce voi face... Consider că atât timp cât am fost la Steaua mi-am făcut datoria. Nu regret niciun moment că am venit, că am avut şi un program infernal. Atât pot să spun acum", a spus Munteanu, care se află în vacanţă în Germania.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, ieri seară, că tehnicianul Marius Lăcătuş va reveni la echipă şi îl va înlocui pe Dorinel Munteanu în funcţia de antrenor principal.
Dorinel Munteanu a fost numit la Steaua, la 27 octombrie, când l-a înlocuit Marius Lăcătuş, care a demisionat, după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Olympique Lyon, cu scorul de 3-5, în etapa a III-a a Grupei F a Ligii Campionilor. Munteanu semnase un contract pe două sezoane cu gruparea stelistă, obiectivul imediat fiind câştigarea campionatului sau clasarea pe locul doi. El a avut, în scurta sa carieră la Steaua, care a durat ceva mai mult de o lună şi jumătate, un bilanţ negativ, reuşind o singură victorie, printr-un gol marcat în minutul 90, după un şut deviat, patru egaluri, toate acestea în Liga I, şi trei înfrângeri suferite în Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport