x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Egalul care nu convine nimănui

Egalul care nu convine nimănui

de Dragos Stoica    |    17 Mar 2008   •   00:00
Egalul care nu convine nimănui
Sursa foto: rpressport /

OŢELUL – FC VASLUI 1-1
Oţelul şi FC Vaslui au încheiat la egalitate un meci frumos, dar rezultatul nu mulţumeşte practic nici una dintre cele două echipe.

• OŢELUL – FC VASLUI 1-1

Oţelul şi FC Vaslui au încheiat la egalitate un meci frumos, dar rezultatul nu mulţumeşte practic nici una dintre cele două echipe. Liniştiţi în clasament, gălăţenii şi-ar fi dorit victoria în prisma clasării pe un loc cât mai bun la finalul campionatului, în timp ce trupa lui Dorinel Munteanu este constant presată de patronul Adrian Porumboiu să prindă un loc de Cupa UEFA. “Mi se pare un rezultat echitabil, deşi am luat gol în ultimul minut. Vasluiul a arătat că e echipă valoroasă, care-şi merită locul din clasament”, a spus după meci Marius Stan, pre­şe­dintele Oţelului. Antrenorul Petre Grigoraş s-a arătat însă marcat: “E greu când eşti egalat în ultimul minut. Prima repriză a fost a oas­pe­ţi­lor, dar în a doua lucrurile s-au schimbat, am reuşit să marcăm prin Deac (foto), iar apoi ne-am creat două ocazii foarte mari, pe care însă le-am irosit”.

dezamågit. De partea cea­laltă, Dorinel Munteanu s-a arătat şi el ne­mul­ţu­mit: “Obiectivul meu era să câş­ti­găm aici. Pentru noi e o dramă, vorbim de Liga Campionilor şi avem trei rezultate de egalitate în ultimele trei meciuri. Se poate spune că am avut puţin noroc în final, pentru că am marcat în mi­nutul 90, însă norocul ni l-am făcut singuri.

Cât despre arbitraj, nu cred că e o coincidenţă faptul că primesc cartonaşe galbene exact jucătorii care sunt la limită şi nu pot evolua etapa următoare. Vreau să vorbesc peste câteva zile cu Ionuţ Lupescu, ca să văd despre ce este vorba, iar el să ia măsuri”.

×
Subiecte în articol: sport