x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Eugen Bastina, dat afara

Eugen Bastina, dat afara

17 Feb 2005   •   00:00

Adus vara trecuta la Universitatea de Mircea Rednic, Eugen Bastina (foto) nu va mai face parte in retur din lotul formatiei din Banie.

ACCIDENTAT. In prima parte a campionatului, Bastina n-a evoluat decat in doua randuri pentru olteni, acesta suferind o accidentare chiar inaintea inceperii campionatului. Dupa ce s-a vindecat, ex-galateanul a recidivat imediat, fiind apoi nevoit sa stea pe tusa pana la finalul turului. Restabilit complet in ianuarie, Bastina a fost unul dintre remarcatii antrenorului Pavel Badea in timpul cantonamentului de la Predeal. Totusi, fotbalistul a fost din nou urmarit de ghinion, suferind a treia ruptura musculara in acelasi loc ca si in toamna. In aceste conditii, Universitatea a decis sa rezilieze contractul lui Bastina, acesta devenind de ieri jucator liber.

INTARZIERI. La cateva zile de pauza dupa revenirea din turneul efectuat in Antalya, lotul Universitatii s-a reunit la stadionul "Ion Oblemenco" fara doi dintre "stranieri". Primul, bosniacul Adnan Guso, a profitat de pauza si a tras o fuga la Sarajevo pentru a-si aduce la Craiova sotia si fiica. Cel de-al doilea absent este atacantul sarb Stevanovici, care, desi a semnat deja pentru olteni, intampina unele probleme in obtinerea vizei de Romania. (Dragos Stoica, Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport