x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV: Adrian Mititelu: Taher minte cînd vorbeşte despre Costea. El nu este de vînzare!

EXCLUSIV: Adrian Mititelu: Taher minte cînd vorbeşte despre Costea. El nu este de vînzare!

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Iul 2008   •   00:00
EXCLUSIV: Adrian Mititelu: Taher minte cînd vorbeşte despre Costea. El nu este de vînzare!

13:01 • „Florin Costea poate ajunge în Giuleşti. Încercăm să îl împrumutăm de la Craiova”, susţine Fahti Taher. Dinspre Bănie, potenţialul transfer al atacantului este văzut ca un mare fîs.

„Florin Costea poate ajunge în Giuleşti. Încercăm să îl împrumutăm de la Craiova”, susţine Fahti Taher. Dinspre Bănie, potenţialul transfer al atacantului este văzut ca un mare fîs.

GARANŢII PENTRU SUPORTERI. Pe tema transferului lui Florin Costea la Rapid Bucureşti, finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu, a izbucnit: „Cum să îi dau eu drumul pe un milion? Pentru Costea au fost oferte pe bani mulţi mai mulţi, unele fiind chiar publice. În primul rînd, Florin nu este de vînzare. El este simbolul nostru şi noi nu ne despărţim de simboluri! Apoi, dacă Taher sau Copos vor să se dea bine cu suporterii, să o facă altfel. Să nu mai mintă că ne-au contactat pe noi. Nimeni de la Universitatea nu a negociat acest transfer şi nici nu îl va negocia vreodată”. Pe seama noului sezon şi al obiectivului pe care „Ştiinţa” şi l-a propus, Mititelu susţine că „echipa nu va încerca să atace titlul pentru că sîntem nişte oameni cu picioarele pe pămînt. Putem susţine un astfel de obiectiv dacă stăm să ne luăm după locul IV, obţinut în turul campionatului trecut, şi dacă ne uităm la faptul că atît Steaua, Rapid şi Dinamo au ieşit slăbite valoric din această vacanţă! Noi ne propunem un singur lucru: Să facem puncte mai multe decît în sezonul trecut”.

×
Subiecte în articol: sport