x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV / Nicolae Munteanu: Dacă ar fi după mine aş da Stelei punctele făcute de handbal în Champions League

EXCLUSIV / Nicolae Munteanu: Dacă ar fi după mine aş da Stelei punctele făcute de handbal în Champions League

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Oct 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Nicolae Munteanu: Dacă ar fi după mine aş da Stelei punctele făcute de handbal în Champions League

Patru puncte a obţinut Steaua MFA în grupeleLigii campionilor la handbal. Unul singur a acumulat surata înscrisă în competiţia fotbalistică. Cu toate acestea, handbaliştii ar ceda punctele obţinute fotbaliştilor. Asta pentru că „ar aduce mulţi bani în ţară de la UEFA”.



Cimos Koper şi Cehovsky Medvedi sunt echipele de la care steliştii lui Nicolae Munteanu au obţinut cele patru puncte în grupele Ligii Campionilor. În fapt, cele două victorii reprezintă cel mai important succes al handbalului masculin românesc la nivel de intercluburi în actualul format competiţional.

Generos cu fotbalul
Fostul mare portar al campioanei României, antrenor interimar la cele două confruntări europene, Nicolae Munteanu spune că „succesul acesta nu a fost condiţionat de vreo primă specială. Nici măcar nu s-a discutat de aşa ceva în vestiar”. În schimb, la capitolul bani, Nicolae Munteanu este generos şi ar transfera întregul capital acumulat de elevii săi în contul clasamentului echipei lui Gigi Becali. „Cu echipa de fotbal avem o legătură specială. Poate şi faptul că atât noi, cât şi ei, suntem prezenţi an de an în cupele europene. Totuşi, fiind vorba de mulţi bani pe care UEFA îi dă la fotbal, cred că aş putea să dau fără regrete punctele noastre băieţilor lui Lăcătuş. Cu patru puncte înaintea meciului cu Lyon ar juca şi ei cu alt moral. Pe de altă parte, cu banii pe care i-am obţine din aceste patru puncte de la fotbal ne-am face bugetul pe un sezon în handbal”.

×
Subiecte în articol: sport nicolae munteanu