x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Antonio Conte, declarații incendiare după despărțirea de Tottenham: Văd jucători egoiști, care nu vor să se ajute unii pe alții și nu pun suflet

Antonio Conte, declarații incendiare după despărțirea de Tottenham: Văd jucători egoiști, care nu vor să se ajute unii pe alții și nu pun suflet

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2023   •   23:06
Antonio Conte, declarații incendiare după despărțirea de Tottenham: Văd jucători egoiști, care nu vor să se ajute unii pe alții și nu pun suflet
Sursa foto: Hepta

Antonio Conte a fost în cele din urmă demis de Tottenham duminică seara, la opt zile după ce a făcut o declarație controversată, după ce echipa sa a remizat cu Southampton, care se confruntă cu probleme în Premier League.

Italianul a rupt tăcerea cu privire la plecarea sa de la echipa din Premier League într-o postare pe Instagram, alături de o fotografie în care îi aplaudă pe suporteri. El a scris: "Fotbalul este pasiune. Aș dori să le mulțumesc profund tuturor celor de la SPURS care au apreciat și împărtășit pasiunea mea și modul meu intens de a trăi fotbalul ca antrenor.

"Un gând special pentru fanii care mi-au arătat mereu susținere și apreciere, a fost de neuitat să-i aud cântându-mi numele. Călătoria noastră împreună s-a încheiat, vă doresc toate cele bune pentru viitor".

Mult așteptata demitere a lui Conte a venit la opt zile după discursul acestuia, după remiza obținută de Tottenham cu Southampton. Italianul a trimis mesaje critice la adresa jucătorilor săi și a conducerii clubului.

"Suntem 11 jucători care intrăm pe teren. Văd jucători egoiști, văd jucători care nu vor să se ajute unii pe alții și nu pun suflet [în joc]. Sunt obișnuiți aici, sunt obișnuiți cu asta. Nu joacă pentru ceva important", a răbufnit el.

"Nu vor să joace sub presiune, nu vor să joace sub stres. Este ușor în acest fel. Povestea lui Tottenham este aceasta. Douăzeci de ani cu acest proprietar și nu au câștigat niciodată ceva, dar de ce? Vina este doar a clubului, sau a fiecărui manager care rămâne aici.

"Riscați să afectați imaginea managerului și să protejați cealaltă parte în fiecare moment. Până acum am încercat să ascund situația, dar acum, nu, pentru că repet, nu vreau să văd ce am văzut astăzi, pentru că este inacceptabil și, de asemenea, inacceptabil pentru fani.", a mai spus Conte.

"Putem anunța că antrenorul principal Antonio Conte a părăsit clubul de comun acord. Am obținut calificarea în Liga Campionilor în primul sezon al lui Antonio la club. Îi mulțumim lui Antonio pentru contribuția sa și îi dorim succes în viitor", s-a arătat în comunicatul clubului.

"Cristian Stellini va prelua echipa ca antrenor principal interimar pentru restul sezonului, împreună cu Ryan Mason ca antrenor principal adjunct".

Președintele Daniel Levy a făcut apel la fanii și jucătorii clubului să se unească sub conducerea interimară a lui Stellini. Tottenham luptă pentru a termina în primele patru locuri, cu Newcastle și Liverpool pe urmele sale.

Levy amai spus: "Mai avem 10 meciuri din Premier League și avem o luptă pentru un loc în Liga Campionilor. Trebuie să fim cu toții uniți. Toată lumea trebuie să facă un pas înainte pentru a asigura o clasare cât mai bună pentru clubul nostru și pentru suporterii noștri uimitori și loiali".

(sursa: Mediafax)

×