x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Arbitrul central care a condus duminică meciul Lyon - Monaco a recunoscut că a greşit la toate golurile oaspeţilor (VIDEO)

Arbitrul central care a condus duminică meciul Lyon - Monaco a recunoscut că a greşit la toate golurile oaspeţilor (VIDEO)

17 Mar 2014   •   15:08
Arbitrul central care a condus duminică meciul Lyon - Monaco a recunoscut că a greşit la toate golurile oaspeţilor (VIDEO)

Arbitrul Freddy Fautrel, care a condus duminică meciul Lyon - Monaco (2-3) din campionatul Franţei, a recunoscut că a greşit la toate golurile oaspeţilor, marcate din ofsaid, anunţă presa internaţională.

Fautrel şi asistenţii săi nu au observat că Dimităr Berbatov, atacantul lui Monaco, era în poziţie de ofsaid când a marcat un gol şi a pasat decisiv la celelalte reuşite ale echipei sale.

"Ne-am dat seama că echipa de arbitri a comis erori de judecată", a declarat Fautrel, care a adăugat că arbitrii asistenţi au fost foarte afectaţi în vestiar, după meci. Deşi echipa lui a fost serios dezavantajată, antrenorul lui Lyon, Remi Garde, a ales să nu-i critice pe arbitri. "Nu voi vorbi despre asta, fiindcă aş risca o suspendare", a spus el.

Victorie de duminică o menţine pe Monaco pe locul secund, cu 62 de puncte din 29 de etape, la opt lungimi de liderul Paris Saint-Germain, care în aceeaşi zi a învins-o pe Saint-Etienne (2-0). După eşecul din weekend, Lyon şi-a văzut micşorate şansele să joace în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. Echipa este pe locul 5, cu 45 de puncte, la 8 puncte de Lille, formaţia de pe locul 3, care duce în play-off-ul Champions League.




×
Subiecte în articol: Freddy Fautrel abitru Lyon - Monaco