x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Barcelona vinde diamante făcute din iarba de pe Camp Nou în încercarea disperată de a face bani

Barcelona vinde diamante făcute din iarba de pe Camp Nou în încercarea disperată de a face bani

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   00:20
Barcelona vinde diamante făcute din iarba de pe Camp Nou în încercarea disperată de a face bani
Sursa foto: X

Cel mai recent plan de a face bani al Barcelonei presupune ca aceasta să vândă diamante făcute din vechiul gazon de pe Camp Nou. În cursul zilei de luni, mai multe articole noi au apărut în magazinul online al clubului, printre care se numără și diamante de un carat și de o jumătate de carat.

Diamantele de un singur carat, produse din același carbon ca și gazonul de pe Camp Nou, sunt vândute la 15.000 de euro, în timp ce diamantele de jumătate de carat sunt disponibile la prețul de 2.500 de euro.

Potrivit postului de radio Cadena Cope, citat de Goal, carbonul din iarbă a fost extras și apoi cristalizat cu ajutorul unei tehnologii avansate. Fiecare diamant va fi însoțit de un certificat de la Institutul Internațional de Gemologie, care asigură că diamantul este "cultivat în laborator" și are "impact zero asupra mediului", enumerând totodată caracteristicile bijuteriei.

Problemele financiare ale Barca sunt bine cunoscute, iar acum clubul încearcă să își monetizeze vechea casă de pe Camp Nou - care este în curs de reamenajare - prin vânzarea de plase de poartă, gazon și alte obiecte de colecție.

Barcelona va juca pe Stadionul Olimpic Montjuic cel puțin până în noiembrie 2024, în timp ce Camp Nou va fi reconstruită.

Echipa lui Xavi se află în prezent pe locul trei în La Liga și pe primul loc în Grupa H a Ligii Campionilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: barcelona camp nou diamante