x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Eugenie Bouchard a părăsit Transylvania Open după primul set dar a admirat orașul din inima Ardealului

Eugenie Bouchard a părăsit Transylvania Open după primul set dar a admirat orașul din inima Ardealului

13 Oct 2022   •   11:43
Eugenie Bouchard a părăsit Transylvania Open după primul set dar a admirat orașul din inima Ardealului
Sursa foto: Eugenie Bouchard/hepta

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard se află la Cluj Napoca, unde a participat la Transylvania Open. Ea a abandonat competiția dar a declarat că se simte foarte bine în inima Ardealului. A postat pe contul de Instagram câteva fotografii în care stă relaxată pe o bancuță din orașul transilvănean.

Din cauza unor probleme de sănătate, tenismena de 28 de ani a fost nevoită să se retragă după primul set din partida cu ucraineanca Anhelina Kalinina. 

„Sunt foarte dezamăgită că s-a încheiat așa turneul meu în România, pentru că mi-a plăcut foarte mult să fiu aici, la Cluj. M-am accidentat la șold acum câteva zile, la antrenament. Am făcut totul pentru a fi pregătită pentru meci. Am făcut un RMN ieri și nu părea a fi nimic grav, așa că am crezut că pot juca, însă durerile s-au intensificat pe măsură ce am avansat în meci. Pentru a evita o accidentare gravă, am decis că e cel mai bine să mă retrag, ceea ce urăsc să fac. Speram să reușesc mai multe aici, dar îmi doresc să mă întorc„, a spus Eugenie Bouchard.

Cu toate acestea, ea le-a făcut o surpriză plăcută fanilor Universității Cluj, pozându-se cu tricoul echipei, primit cadou din partea clubului. 

„Noul nostru fan! A fost grozav să ne vedem la Cluj„, a transmis U Cluj pe Facebook. 

Considerată una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume, Eugenie Bouchard are 2,3 milioane de admiratori pe Instagram.

Ea a obținutul trofeul la Nurnberg în 2014 și a pierdut cinci finale importante la Osaka, Wimbledon, Wuhan, Hobart și Kuala Lumpur. Cea mai bună poziție ocupată în clasamentul mondial a fost 5 WTA. În prezent se află pe poziția 443 WTA. 

 

 

×