x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Incident grav în Cluj-Napoca, la un meci de baschet! Un copil a căzut în gol printre tribune

Incident grav în Cluj-Napoca, la un meci de baschet! Un copil a căzut în gol printre tribune

13 Mar 2016   •   12:34
Incident grav în Cluj-Napoca, la un meci de baschet! Un copil a căzut în gol printre tribune
Sursa foto: FOTO: polivalentacluj.ro

Un copil în vârstă de 9 ani a căzut prin spațiul dintre tribuna retractabilă și platforma de beton a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, în timpul meciului de baschet dintre U BT Cluj-Napoca și CSM Oradea.

Acesta se află în afara oricărui pericol, dar are o fractură și mai multe răni la cap suferite după ce a căzut în gol de la mai mult de trei metri, potrivit antena3.ro, care citează Transilvania Reporter. 

„Un băiețel a căzut între două secțiuni de scaune din tribună. A căzut în gol de la aproxiamtiv 3-4 metri. A suferit leziuni la nivelul capului și medicii care i-au acordat primul ajutor l-au considerat suspect de fratură de membru superior. Copilul era conștient și a fost transportat la UPU cu o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Sala Polivalentă din Cluj are o capacitate standard de aproximativ 7.300 de locuri însă, în situații speciale, mulțumită unei tribune retractabile, capacitatea poate fi dusă la 10.000 de locuri pe scaune.

×