x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Juniorii de la FC Viitorul s-au recules la clubul Colectiv

Juniorii de la FC Viitorul s-au recules la clubul Colectiv

02 Noi 2015   •   13:28
Juniorii de la FC Viitorul s-au recules la clubul Colectiv
Sursa foto: Foto: Diana Oros / Jurnalul

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa, campioana României la juniori Under-19, s-a recules, luni, în faţa clubului Colectiv din Bucureşti, locul tragediei de vineri seara.

Juniorii constănţeni au aprins lumânări şi candele în faţa clubului Colectiv în memoria celor dispăruţi în tragicul accident din clubul bucureştean, potrivit paginii de Facebook a Academiei Hagi.

''Priveliştea, alcătuită din fotografii, mesaje pentru cei dispăruţi, mii de candele, flori sau jucării de pluş, i-a emoţionat la extrem pe juniorii constănţeni. Aceştia s-au rugat şi pentru sănătatea celor care au avut de suferit de pe urma tragicului eveniment şi care se află în aceste momente internaţi în spitale. Condoleanţe familiilor îndoliate!'', se mai arată în mesaj.

FC Viitorul a învins-o, duminică, pe Dinamo cu scorul de 2-1, în cadrul Ligii Elitelor U19, prin golurile marcate de Tiberiu Căpuşă (47, 55), respectiv Patrick Petre (32), şi a luat o opţiune importantă spre calificarea în semifinalele Campionatului Naţional.

Marţi dimineaţă, constănţenii vor zbura spre Cehia pentru confruntarea din Youth League cu FK Pribram. Prima manşă din turul secund al Youth League este programată miercuri 4 noiembrie, în Cehia, de la ora 18,00 (ora României). După revenirea din Cehia, cinci jucători ai Academiei Hagi se vor alătura lotului naţional Under-19 pentru calificările preliminare la Campionatul European. Cei cinci jucători convocaţi sunt Arpad Tordai, Victor Rogoza, Dan Panait, Alexandru Cicâldău şi Cristian Ene.

×