x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mesajul soției lui Gianluca Vialli, la două zile după moartea fostului mare internațional italian

Mesajul soției lui Gianluca Vialli, la două zile după moartea fostului mare internațional italian

de Redacție Jurnalul    |    08 Ian 2023   •   17:20
Mesajul soției lui Gianluca Vialli, la două zile după moartea fostului mare internațional italian
Sursa foto: Hepta

La două zile după moartea fostului mare internațional italian Gianluca Vialli, soția sa, Cathryn, rupe tăcerea și trimite un mesaj către „La Gazzetta dello Sport”.

"Luca a fost un sportiv foarte talentat și respectat de toată lumea, dar a fost și cel mai iubitor soț și tată din lume. Suntem devastați. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul vostru sincer", a scris Cathryn White-Cooper.

„Nu este momentul potrivit pentru declarații”, a adăugat Libby, sora geamănă a lui Cathryn, pentru Gazzetta dello Sport: „este o zi tristă. Fiul meu locuiește în Italia și mi-a spus că există un val de emoții după moartea lui Gianluca. A fost o persoană minunată, nu doar un sportiv de excepție, ci mai ales un om cu o poveste de spus: prin curajul și cuvintele sale, a transmis un mesaj important tuturor celor care luptă împotriva cancerului".

Gianluca Vialli s-a stins din viață pe 6 ianuarie 2023.

Cathryn White-Cooper s-a căsătorit cu Luca în mare secret pe 26 august 2003, dând vestea nunții doar printr-un comunicat către agenția ANSA.

S-au căsătorit în castelul magic Ashby din Northampton, dar au făcut-o doar cu familia și câțiva prieteni apropiați. Confidențialitatea i-a unit. Nu se lăudau cu dragostea lor, erau fericiți și nu au avut niciodată nevoie sau nu au vrut să o afișeze în public. Cathryn l-a ținut de mână până la ultima suflare în clinica londoneză.

Campionul din Cremona o cunoscuse pe Cathryn, fotomodel la Londra, pe vremea când acesta era fotbalist la Chelsea. Aceasta, de origine sud-africană, era un designer de interior stabilit în Anglia. Gianluca s-a îndrăgostit imediat de Cathryn, dar i-a luat mai mult de patru luni să o cucerească, a spus el. A urmat povestea lor de iubire și nașterea micuțelor Sofia și Olivia.

 

×
Subiecte în articol: Gianluca Vialli mesaj soție