x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mike Tyson mărturiseşte câţi bani a risipit. Suma este fabuloasa

Mike Tyson mărturiseşte câţi bani a risipit. Suma este fabuloasa

09 Dec 2015   •   18:27
Mike Tyson mărturiseşte câţi bani a risipit. Suma este fabuloasa

Fostul boxer american Mike Tyson, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea, a recunoscut că nu a ştiut să gestioneze sumele uriaşe câştigate pe parcursul carierei sale, risipind în total aproximativ 500 milioane de dolari.

"Nu am ştiut cum să-mi gestionez banii şi nici cum să gestionez persoanele care se apropiau de mine pentru banii mei. Eram complet pe dinafară. Am risipit aproape 500 milioane de dolari", a declarat cel supranumit "Iron Mike" într-un interviu acordat postului de televiziune CNBC.

Tyson, în vârstă de 49 ani, îşi plăteşte şi astăzi datoriile după greşelile pe care le-a comis în anii de glorie şi care l-au obligat să-şi declare falimentul în 2003.

După problemele cu drogurile şi alcoolul pe care le-a avut în trecut, fostul campion declară acum că doreşte să ducă o viaţă respectabilă şi să profite de al doilea val de celebritate pe care i l-a adus promovarea imaginii sale publice pe reţelele de socializare.

"Vreau să duc o viaţă sobră, nu vreau să mor. În trecut am fost o persoană rea şi am făcut multe lucruri rele, iar acum vreau să fiu iertat. Vreau să-mi schimb viaţa. Vreau o viaţă diferită", a mai spus Tyson.

"Acum am mai mulţi fani decât am avut în întreaga mea carieră de boxer. De unde ştiu asta? Pentru că am internet", a adăugat fostul rege al ringului.

×
Subiecte în articol: mike tyson