x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ministrul Sportului, despre campionul David Popovici: Vă îndemn să vedeți în el un exemplu!

Ministrul Sportului, despre campionul David Popovici: Vă îndemn să vedeți în el un exemplu!

07 Noi 2021   •   14:36
Ministrul Sportului, despre campionul David Popovici: Vă îndemn să vedeți în el un exemplu!
Sursa foto: Foto: Facebook/ Eduard Novak

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, spune, despre David Popovici, care a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul European în bazin scurt, că este un exemplu pentru toți tinerii României.

„Un tânăr super talentat reușește la doar 17 ani un rezultat istoric, provenind dintr-o țară fără tradiție în natație, împotriva unor națiuni mai puternice în acest sport”, spune, duminică, Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

Acesta atrage atenția că medalia câștigată de David Popovici nu este doar primul său titlu la seniori, ci și primul titlu pentru natația românească la această probă.

„David Popovici ne-a făcut bucuria de a deveni campion european în bazin scurt, iar aurul său nu e doar primul titlu pe care îl obține la seniori, ci este și primul titlu pentru natația românească la această probă. Sunt sigur că multe succese la fel de răsunătoare vor urma și vă îndemn să vedeți în el un exemplu pentru toți tinerii acestei țări. Bravo, David, suntem mândri de tine!”, mai spune Eduard Novak.

David Popovici a câștigat, sâmbătă, titlul european în proba de 200 de metri, în bazin scurt. Românul a înotat distanța într-un minut, 42 de secunde și 12 miimi, acest timp fiind cea mai bună performanță a sa.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: eduard novak