x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Muhammad Ali a murit. George Foreman: "O parte din mine a plecat"

Muhammad Ali a murit. George Foreman: "O parte din mine a plecat"

04 Iun 2016   •   21:04
Muhammad Ali a murit. George Foreman: "O parte din mine a plecat"
Sursa foto: George Foreman / wikipedia.org

George Foreman, fost campion mondial al greilor, învins de Muhammad Ali în unul din cele mai celebre meciuri din istorie, "The Rumble in the Jungle", a scris pe contul său de Twitter, după decesul lui Ali, la vârsta de 74 de ani, că "o parte din mine a plecat".

"Ali, Frazier şi Foreman, noi eram unul singur. O parte din mine a plecat, cea mai mare parte".

La rândul său, Mike Tyson, fost campion mondial al greilor, a precizat tot pe Twitter: "Dumnezeu a venit să-l caute pe campionul său. Adio celui mai mare @MuhammadAli TheGreatest RIP".

Pentru Floyd Mayweather, fost campion mondial al categoriei welters, neînvins în 49 de meciuri, şi proaspăt retras din activitate, "Muhammad Ali a fost unul dintre cei care mi-au deschis calea pentru ca eu să redevin ceea ce sunt. Am pierdut o legendă, un erou, un mare om. Cuvintele sunt insuficiente pentru a spune ce a făcut Muhammad Ali pentru sportul nostru. Personal, ce mi-a arătat mie, este faptul că niciodată nu s-a temut, niciodată nu s-a oprit să creadă şi niciodată nu s-a mulţumit cu puţin".

Evander Holyfield, fost campion mondial al greilor, a precizat: "Este o pierdere enormă. Vroiam să fiu ca el, m-a inspirat...Am fost întrebat într-o zi dacă vreau să bat recordul său (Ali a cucerit titlul mondial de trei ori), iar eu am răspuns că nu, pentru că asta ar fi însemnat să pierd, dar pentru a revenit după o înfrângere, trebuie să fii mult mai puternic şi este exact ce a demonstrat Ali în cursul carierei sale".

Don King, celebrul promotor al meciului "The Rumble in the Jungle", a afirmat că "Ali a fost minunat, nu doar în calitate de boxer, ci şi ca om, o legendă. Muhammad Ali nu va muri niciodată, el este la fel ca Martin Luther King. Spiritul său va trăi veşnic".

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: George Foreman muhammad ali box deces