x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Naomi Osaka așteaptă primul ei copil

Naomi Osaka așteaptă primul ei copil

de Redacția Jurnalul    |    12 Ian 2023   •   10:00
Naomi Osaka așteaptă primul ei copil
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, de patru ori campioană de Grand Slam, a anunțat miercuri că așteaptă primul ei copil, la câteva zile după ce s-a retras de la Australian Open.

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani a declarat săptămâna aceasta că se retrage de la primul Grand Slam al anului, după ce nu a mai concurat în circuitul WTA de la Pan Pacific Open, în septembrie.

"Abia aștept să mă întorc pe teren, dar iată o mică actualizare a vieții pentru 2023", a declarat fostul număr unu mondial, care reprezintă Japonia, într-o postare pe Twitter, însoțită de o fotografie cu imaginea unei ecografii.

"Știu că am atât de multe de așteptat în viitor, un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare este ca copilul meu să se uite la unul dintre meciurile mele și să spună cuiva: "aceea este mama mea"."

Anunțul a venit pe fondul speculațiilor potrivit cărora Osaka, una dintre sportivele cu cele mai mari venituri din sport, potrivit Forbes, ar vrea să facă un pas înapoi în cariera de jucătoare profesionistă, după ce inițial a refuzat să dea detalii despre retragerea sa de la Grand Slam-ul de la Melbourne, unde a câștigat titlul de două ori.

Dar ea a declarat miercuri că va reveni în competiție și că se așteaptă să fie prezentă la Australian Open în 2024.

"2023 va fi un an care va fi plin de lecții pentru mine și sper să ne vedem la începutul celui următor", a declarat Osaka, învingătoare și la US Open de două ori.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: naomi osaka copil