x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Patronul Alibaba se amuza de zvonul conform căruia ar prelua echipa AC Milan

Patronul Alibaba se amuza de zvonul conform căruia ar prelua echipa AC Milan

28 Apr 2016   •   19:52
Patronul Alibaba se amuza de zvonul conform căruia ar prelua echipa AC Milan

Patronul gigantului chinez de vânzări online Alibaba, Jack Ma, a reacţionat cu o glumă la zvonurile că ar fi interesat de preluarea clubului italian de fotbal AC Milan, relatează presa internaţională.

Potrivit media din Peninsulă, Alibaba ar fi făcut o ofertă pentru preluarea celebrului club italian, care traversează ăo perioadă mai dificilă.

Fără să dezmintă aceste informaţii, Jack Ma a răspuns joi postând o glumă pe Weibo, versiunea chineză a Twitter. Amestecând pe un ton zeflemitor, cu o falsă naivitate, sportivi şi discipline, Ma a scris: "E AC Milan din oraşul italian Milano? Am auzit că Mike Tayson de la Lakers a mers de curând la Milano, dar nu sunt sigur că e vorba de AC Milan. Acum Yao Ming o să intre în bucluc".

Mao a încheiat cu trei emoticoane surâzătoare şi un link către un articol de presă.

Jack Ma, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, ar fi printre investitorii chinezi interesaţi de clubul lombard, proprietatea fostului premier italian Silvio Berlusconi, a scris miercuri ziarul La Repubblica.

La mijlocul lui aprilie, un alt cotidian italian, Il Corriere dello Sport, a evocat o ofertă chineză vizând 70% din acţiunile lui AC Milan, adică în jur de 400 de milioane de euro.

Ma, care a fondat Alibaba în anii 1990, este şi unul din proprietarii clubului chinez Guangzhou Evergrande.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: patronul alibaba jack ma ac milan