x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Scandal internațional: Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia

Scandal internațional: Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2023   •   07:40
Scandal internațional: Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea rusă de tenis Vera Zvonareva a fost împiedicată să intre în Polonia din motive de securitate și siguranță publică, a anunțat sâmbătă Ministerul polonez de Interne, citat de Reuters.

Vera Zvonareva, în vârstă de 38 de ani, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, se afla pe lista jucătoarelor de la turneul BNP Paribas Warsaw Open, care începe luni.

„Poliția de frontieră a împiedicat intrarea în Polonia a unui jucător de tenis rus. Vera Zvonareva, folosind o viză emisă de Franța, a încercat să intre în țara noastră cu un zbor de la Belgrad la Varșovia”, a precizat ministerul într-un comunicat.

Zvonareva, care a aterizat vineri în Polonia, se află pe o listă de persoane considerate indezirabile în această țară, a precizat ministerul.

„După sosirea din Serbia, jucătoarea de tenis a rămas în zona de tranzit a aeroportului Chopin din Varșovia, iar astăzi, după ora 1200, a zburat spre Podgorica”, a mai transmis ministerul.

Polonia a devenit unul dintre cei mai fideli aliați ai Ucrainei de când Rusia a invadat țara în 2022 și a refuzat intrarea persoanelor care susțin acțiunile Rusiei și ale Belarusului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Vera Zvonareva Polonia