x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport UEFA: interdicția impusă echipelor din Rusia este „dificil de ridicat" în timpul războiului

UEFA: interdicția impusă echipelor din Rusia este „dificil de ridicat" în timpul războiului

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2023   •   23:01
UEFA: interdicția impusă echipelor din Rusia este „dificil de ridicat" în timpul războiului
Sursa foto: Hepta

Șeful UEFA, Aleksander Ceferin, susține că interdicția impusă echipelor de fotbal din Rusia este „dificil de ridicat" până la sfârșitul războiului din Ucraina, potrivit Sky News.

Șeful reales al UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat miercuri că va fi „foarte dificil" să se ridice suspendarea Rusiei din competițiile europene până la încheierea războiului din Ucraina. Interdicția a fost instituită în luna februarie a anului trecut.

„Părerea mea personală este că, până când războiul nu se va opri, va fi foarte dificil pentru noi să schimbăm ceva", a declarat Ceferin într-o conferință de presă în timpul Congresului ordinar al UEFA de la Lisabona.

Interdicția a dus la eliminarea echipelor de club din Rusia din competițiile UEFA, la excluderea Rusiei de la Euro 2024 și la mutarea finalei Ligii Campionilor 2022 de la Sankt Petersburg la Paris.

Aleksander Ceferin a fost reales în funcția de președinte al UEFA pentru un nou mandat de patru ani. Slovenul în vârstă de 55 de ani a devenit președinte al forului de conducere al fotbalului european în 2016, când a preluat funcția de la Michel Platini.

(sursa: Mediafax)

×