x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Vești bune despre Michael Schumacher

Vești bune despre Michael Schumacher

04 Noi 2016   •   10:58
Vești bune despre Michael Schumacher

Ross Brawn, fostul director tehnic al echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat, ieri, într-un interviu acordat pentru BBC, că starea de sănătate a fostului pilot german Michael Schumacher arată "semne încurajatoare".

Ross Brawn a dat vești noi despre starea lui Michael Schumacher și din fericire, de această dată acestea sunt foarte bune, în condițiile în care în ultima perioadă presa din Vest a făcut o serie de speculații, scrie romaniatv.

"Sunt semne încurajatoare în ceea ce privește starea lui Michael. Ne rugăm zi de zi să vedem asemenea ameliorări. S-a scris mult pe marginea acestui subiect în ultimele luni și pot să vă spun că cele mai multe dintre știri nu aveau un fundament real. Sperăm ca în fiecare zi să vedem progrese în ceea ce îl privește", a spus Brawn, citat de BBC.

Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alpii francezi), care l-a ținut într-o comă profundă timp de multe luni.

Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher își continuă convalescența la Gland, în Elveția, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

×
Subiecte în articol: michael schumacher