x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO - Halep a făcut cinste cu bere ziariştilor care acoperă turneul de la Madrid (WTA)

VIDEO - Halep a făcut cinste cu bere ziariştilor care acoperă turneul de la Madrid (WTA)

07 Mai 2016   •   17:20
VIDEO -  Halep a făcut cinste cu bere ziariştilor care acoperă turneul de la Madrid (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep le-a oferit bere jurnaliştilor care acoperă turneul WTA de la Madrid, după victoria categorică reuşită vineri seara, în semifinala cu Samantha Stosur, 6-2, 6-0, relatează WTA Insider.

Halep promisese cu o seară înainte că va da câte o bere ziariştilor în cinstea faptului că patru românce s-au calificat în sferturile de finală ale turneului din capitala Spaniei.

După victoria cu Stosur, Halep a declarat: ''A părut jocul perfect. Am jucat de multe ori împotriva ei, iar jocul său se potriveşte jocului meu''.

''Dimineaţa m-am simţit un pic obosită după meciurile de săptămâna aceasta, dar m-am încălzit şi m-am simţit foarte bine'', a precizat Halep.

Legat de finala cu Dominika Cibulkova, programată sâmbătă, de la ora 19,00, Halep a spus: ''Joacă repede, loveşte mingile tare, se mişcă bine. Bineînţeles că vrea victoria, fiecare e în această poziţie, amândouă vom lupta pentru asta. E o mare provocare pentru mine, e un alt meci, o altă zi, vom vedea''. AGERPRES

 

 

×
Subiecte în articol: simona halep