x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport F1 Racing, in Romania

F1 Racing, in Romania

24 Feb 2005   •   00:00

Incepand cu luna martie, romanii pasionati de Formula 1 vor avea posibilitatea sa citeasca versiunea in limba romana a celei mai vandute reviste de profil din lume, F1 Racing.

CATALIN FAINISI

NU E FARSA. Desi lansarea F1 Racing a fost animata de Daniel Buzdugan, revista nu este o "pacaleala"
Miercuri seara a avut loc lansarea oficiala a publicatiei, organizatorii evenimentului punand in scena si un monopost Toyota, cu care Jarno Trulli si Ralf Schumacher vor concura in acest sezon al "Marelui Circ". Revista este editata in Romania de Business Media Group si este condusa de Laurentiu Mandu, un cunoscut ziarist de auto si motorsport in tara noastra.

INCREDERE. Redactorul-sef al publicatiei, Laurentiu Mandu, a declarat ca, prin intermediul acestui produs, iubitorii de Formula 1 din Romania vor fi mai aproape de acest fenomen, urmarit de peste 350 de milioane de oameni din lumea intreaga. "Era mare nevoie de F1 Racing in Romania, revista ce va va ajuta sa intelegeti mai usor ce inseamna «Marele Circ» si va va prezenta cele mai interesante si mai proaspete informatii din aceasta lume fabuloasa. De asemenea, garantam ca vom asigura o mediatizare mai buna motorsportului din Romania, care merita acest lucru", a concluzionat Mandu, care spera ca revista sa se bucure in Romania de acelasi succes pe care il are si pe plan mondial.

MARE NOTORIETATE
F1 Racing este cea mai prestigioasa publicatie de profil din lume, fiind citita lunar de mai mult de trei milioane de persoane. Licenta acestui produs mediatic ii apartine grupului "Haymarket" din Marea Britanie, care il editeaza in 22 de limbi si in 27 de tari. Cele mai importante tari in care apare revista sunt: Franta, Germania, Statele Unite ale Americii, Italia, Japonia, Spania sau Brazilia. In primul numar al versiunii romanesti sunt prezentate in detaliu toate cele 19 circuite pe care se va "alerga" in acest sezon, sunt analizati toti pilotii, precum si echipele pe care le reprezinta. De asemenea, subiectul principal il reprezinta "razboiul civil" de la McLaren Mercedes, unde talentatii Kimi Raikkonen si Juan Pablo Montoya isi vor disputa suprematia in cadrul unei echipe aflate in criza in ultimii ani.

×
Subiecte în articol: sport romania