x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fahti Taher: Dani Coman trebuie să înţeleagă că trenul nu opreşte de multe ori in viata intr-o gara

Fahti Taher: Dani Coman trebuie să înţeleagă că trenul nu opreşte de multe ori in viata intr-o gara

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Iul 2008   •   00:00
Fahti Taher: Dani Coman trebuie să înţeleagă că trenul nu opreşte de multe ori in viata intr-o gara

11:30 • Negocierile dintre Rapid şi Dani Coman, pe seama prelungirii contractului goalkeperului, cunosc un nou impas. Avînd garanţia venirii lui Pardo în Giuleşti, acţionarul Fahti Taher îi transmite lui Coman că răbdarea sa are o limită.

Negocierile dintre Rapid şi Dani Coman, pe seama prelungirii contractului goalkeperului, cunosc un nou impas. Avînd garanţia venirii lui Pardo în Giuleşti, acţionarul Fahti Taher îi transmite lui Coman că răbdarea sa are o limită.

AVERTIZMENT. Dani Coman a condiţionat prelungirea contractului de primirea unui salariu de 500.000 de euro pe sezon. Acest punct al înţelegerii contractuale l-a scos din sărite pe omul de afaceri iordanian: "Dani Coman a cerut cîteva zile de gîndire, dar el trebuie să ştie că trenul nu opreşte în gară decît o dată. Noi îl aşteptăm să se mai gîndească, dar nu ştiu la ce se mai gîndeşte, pentru că 300.000 de euro, atît cît i-am oferit noi, e un salariu foarte bun. Jucătorii cu acest salariu costă 5-6 milioane de euro, nu două milioane, atît la cît este cotat el. El vrea 500.000 de euro pe an, dar ca să ai 500.000 de euro salariu, trebuie să valorezi 10 milioane, iar el nu face atît". Contractul portarului Coman cu Rapid expiră la finalul sezonului 2008/2009. Iniţial, conducerea giuleştenilor i-a făcut o ofertă pentru prelungirea contractului cu 4 ani, şi un salariu ce ar fi pornit de la 200.000 de euro pe an şi ar fi crescut în fiecare an, pe care însă portarul a declinat-o. Ultima propunere făcută de Taher lui Coman s-a cifrat la 300.000 de euro pe an şi o un contract valabil pe patru sezoane.

×
Subiecte în articol: sport coman