x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fara bilete la vanzare

Fara bilete la vanzare

28 Feb 2005   •   00:00

Confruntarea dintre Romania si Belarus, din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis se anunta una tensionata nu numai din punct de vedere al disputei de pe zgura Salii Sporturilor din Brasov.

MIHAI IGIROSANU

VEDETA. Desi a avut un inceput slab de sezon, Andrei Pavel ramane principala speranta a echipei de Cupa Davis
Desi anuntasera ca vor scoate la vanzare 500 de bilete, se pare ca ca organizatorii nu se vor tine de cuvant, fiind foarte probabil ca nici un tichet sa nu mai fie scos la vanzare.

"PREMIERA". In aceste conditii, vom asista la un eveniment unic in istoria de 105 ani a Cupei Davis, ca la un meci sa nu fie comercializate bilete pentru publicul larg. Conducerea Federatiei intentioneaza sa mareasca numarul de invitatii pentru parteneri, sponsori si diverse personalitati ale lumii sportive, politice sau culturale. In principiu, sala din Brasov poate gazdui in jur de 2.800 de spectatori, insa din ratiuni de securitate si de amplasare a lojelor, capacitatea se va reduce aproape la jumatate.

TABERE. Cele doua echipe au fost cazate la hotelul "Piatra Mare", singurul stabiliment care corespunde cerintelor pentru un asemenea eveniment. Capitanul-nejucator al Romaniei, Florin Segarceanu si antrenorul Adrian Marcu n-au anuntat inca, oficial, titularii pentru cele trei zile, dar numele acestora sunt cunoscute. Astfel, Andrei Pavel (numarul 69 in noul clasament ATP) si Victor Hanescu vor juca in partidele de simplu, in vreme ce sambata, la "dublu", vom fi reprezentati de perechea Andrei Pavel / Gabriel Trifu.

INCREZATOR

"As fi preferat sa joc pe o suprafata mai rapida, pe hard, dar ma adaptez repede. Am venit in Romania sa evoluez cat mai bine si sper ca si coechipierii mei sa faca acelasi lucru" - Max Mirnii, jucator Belarus

ADVERSARII AU AJUNS
Cel mai valoros jucator al echipei Belarusului, Max Mirnii (locul 14 ATP) a sosit duminica la Bucuresti, fiind asteptat la aeroport de tatal sau, Nokolai, si directorul tehnic al FR de Tenis, Dumitru Haradau. Poreclit "Fiara" in circuitul profesionist, mai ales din cauza inaltimii sale de 1,95 m, Mirnii a declarat ca romanii sunt favoriti: "Joaca acasa, vor fi sustinuti frenetic de suporteri, dar sper ca noi sa ramanem in Grupa Mondiala". Ceilalti trei jucatori, Vladimir Voltcikov, Egor Puntus si Aliaksei Biassonau se afla de saptamana trecuta la Brasov, alaturi de capitanul-nejucator, Andei Biassonau.

×
Subiecte în articol: sport