x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fara sentimente in Giulesti

Fara sentimente in Giulesti

11 Sep 2004   •   00:00

Chiar daca a avut un inceput de campionat bun, concretizat printr-un loc doi dupa primele cinci etape, Rapidul a ajuns acum sa se teama de "lanterna rosie", FC Brasov.

SORIN ANGHEL

MODIFICARE. Motivul pentru care giulestenii tremura este schimbarea de antrenor, care a avut loc dupa ultima etapa sub Tampa, Gabi Stan luandu-i locul pe banca tehnica lui Ionut Lupescu. "Ne asteapta un meci foarte greu, pentru ca la Brasov s-a produs o schimbare de antrenor si poate avea un efect pozitiv pentru ei. Brasovul ne poate pune probleme, dar noi trebuie sa tratam meciul cat se poate de serios pentru a ne adjudeca cele trei puncte", a spus antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu.

TRECUT GLORIOS. In fata giulestenilor, Gabi Stan nu a pierdut niciodata din postura de antrenor al Brasovului. "Rapidistii au prima sansa, nu trebuie sa ne cramponam de acest lucru, dar si noi avem sansele noastre. Ei au avut cateva jocuri bune pana in prezent, insa vom evolua in conditii de fotbal adevarat, ceea ce ne poate mobiliza. Rapidul este o echipa cu jucatori valorosi, echilibrata in toate", a declarat Gabi Stan, care a recunoscut ca nu a reusit sa schimbe mare lucru la formatia de sub Tampa.

×
Subiecte în articol: sport