x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - Dinamo / Rămane Panduru?

Farul - Dinamo / Rămane Panduru?

de Dragos Stoica    |    25 Apr 2007   •   00:00
Farul - Dinamo / Rămane Panduru?

Antrenorul constănţenilor a declarat ieri că intenţionează să-i propună patronului Gheorghe Bosanceanu să-l păstreze pe banca "marinarilor" chiar dacă Farul va retrograda.

In pofida poziţiei din clasament a Farului, Basarab Panduru, a declarat ieri că nu se gandeşte să abandoneze corabia "marinarilor".

TENACE. Tehnicianul şi-a afirmat speranţa că Farul se va menţine pe prima scenă. "Voi purta o discuţie cu patronul, in care il voi anunţa de disponibilitatea mea de a-mi continua munca la Constanţa, inclusiv in situaţia nedorită in care echipa va retrograda.", a spus Panduru. Mircea Rednic a afirmat că nu este sensibilizat de problemele Farului: "E un meci foarte important atat pentru noi, cat şi pentru ei. Ne dorim să caştigăm ca să devenim cat mai repede campioni. Farul este intr-o situaţie grea, orice punct pierdut de ei inseamnă că vor avea probleme din ce in ce mai mari de a rămane in prima divizie, dar pe mine puţin mă interesează ce probleme au alţii".

INTERES PENTRU "CLAU-GOL"
Evoluţiile din ultima perioadă ale lui Claudiu Niculescu par să fi retrezit interesul unor formaţii din străinătate. Cei mai insistenţi sunt grecii de la Olympiakos Pireu, care il urmăresc pe Niculescu incă de la inceputul actualului sezon. De altfel, presa elenă a semnalat incă din luna februarie faptul că Niculescu este una dintre principalele ţinte ale lui Olympiakos in perioada de transferări de la vară. Totodată, "Clau-gol" este urmărit de FC Bruges, unde a fost recomandat de Mircea Rednic, precum şi de Real Sociedad.

×
Subiecte în articol: sport