x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - FCM Bacau: 1-0 / Au iesit cu bine din "scandalul Furosemid"

Farul - FCM Bacau: 1-0 / Au iesit cu bine din "scandalul Furosemid"

18 Oct 2004   •   00:00

Suporterii Farului au preferat sa lase fotbalul pentru handbal, ajungand insa la stadion in momentul in care tabela arata deja 1-0 pentru favoriti. Greul trecuse, in ciuda celor trei suspendati in "scandalul Furosemid", Iulian Apostol, Senin si Baicu.

STRATEG. Antrenorul Petre Grigoras a gandit bine meciul, studiindu-si adversarul si observand ca trupa lui Popovici nu sperie pe nimeni in deplasare. "In ultimii ani am avut probleme cu Bacaul, insa acum suntem bucurosi ca am invins, in ciuda absentelor fortate din echipa", a declarat Grigoras. Constantenii nu au avut emotii decat in primele 20 de minute, incheiate prin reusita superba a lui Liviu Mihai din lovitura libera.

EMOTII. Repriza secunda a inceput bine pentru Farul, a carei situatie parea a fi usurata de eliminarea bacauanului David (’61). Nu a fost asa, oaspetii trezindu-se si amenintand poarta lui Vlas. S-a jucat pe contre, iar goal-keeperul "marinarilor" a avut emotii la bara lui Bojescu (’72) si la sutul lui Fl. Ganea (’82). "Ne-am pus mari sperante in acest meci si ma gandeam cel putin la un egal", a spus, la final, antrenorul lui FCM Bacau, Cristi Popovici. (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport