x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Arges / Ii vor pe Daouda si pe Bazzi

FC Arges / Ii vor pe Daouda si pe Bazzi

de Andrei Nicolescu    |    20 Ian 2006   •   00:00
FC Arges / Ii vor pe Daouda si pe Bazzi

Dupa aducerea portarului Adnan Guso, pitestenii sunt pe punctul de a mai da doua lovituri pe piata transferurilor, fiind vizati dinamovistul Mariko Daouda si "bancarul" Elias Bazzi.

INCREDERE. Desi ivorianul Daouda a trecut printr-o perioada delicata in ultimele luni, fiind unul dintre cei mai slabi jucatori ai lui Dinamo in turul campionatului, tehnicianul Sorin Cartu si-l doreste pe fundas. Urmand sa ramana din vara fara capitanul Marius Radu, care a semnat deja un contract cu formatia maghiara FC Sopron, Cartu a discutat cu Daouda zilele trecute. Acesta si-a dat acordul de principiu pentru a veni la FC Arges, dar a cerut un ragaz de gandire pentru a cere acceptul familiei sale, aflate in Coasta de Fildes. Din cate se pare, sotia sa n-ar mai fi de acord ca Daouda sa-si continue activitatea in campionatul romanesc, dar un argument solid pentru transferul la FC Arges il reprezinta prezenta pe banca a antrenorului Sorin Cartu, cu care a lucrat la Universitatea Craiova. Un alt fotbalist pe care tehnicianul "violetilor" si l-ar dori in lot este argentinianul Elias Bazzi, fundasul stanga lui FC National. "E un jucator bun si exista si posibilitatea de a-l lua acum", a declarat Cartu. (Andrei Nicolescu)

"RONALDINHO" DIN PITESTI
Inainte de venirea lui Guso la FC Arges, singurele noutati din lotul pitestenilor au fost Paul Irimescu, fiul lui Mircea Irimescu, si Catalin Doman. Primul este crescut la "Scoala Gica Popescu", in vreme ce Doman are 17 ani si este considerat de catre cei care l-au urmarit jongland cu balonul, al doilea Ronaldinho. "Ceea ce face Doman cu mingea este arta pura, ascunde mingea mai bine decat Ronaldinho. In Cipru o sa-l punem sa traga de patru ori in bara, sa vedem daca reuseste", a declarat unul dintre veteranii echipei. Catalin Doman se anunta a fi cel mai mare talent pe care l-a dat FC Arges in ultimii ani, la concurenta cu Dobrin sau cu Mutu.

×
Subiecte în articol: sport