x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Arges - Marius Sava este dorit de Antwerp

FC Arges - Marius Sava este dorit de Antwerp

de Andrei Nicolescu    |    01 Aug 2005   •   00:00
FC Arges - Marius Sava este dorit de Antwerp

FC Arges s-a intors din turneul belgian, contabilizand patru victorii si un meci egal. Rezultatele foarte bune ale pitestenilor nu au fost trecute cu vederea de conducatorii clubului Royal Antwerp, cei care au pus la cale turneul Argesului.

INTARIRI. Belgienii au cerut ajutor in Trivale, pentru ca echipa, fosta semifinalista a Cupei UEFA, sa revina in prima liga. In prima faza, presedintele gruparii din Anvers l-a cerut pe Marius Sava, dupa care a insistat si a solicitat o lista cu jucatorii de care FC Arges ar fi dispusa sa se dispenseze.

TENTAT. Primul contact pe care belgienii l-au avut cu Sava a fost imediat dupa meciul direct, castigat de FC Arges cu scorul de 2-0. Translatorul discutiei a fost chiar antrenorul Sorin Cartu, care i-a dat liber sa plece in Belgia. "Are 27 de ani, poate sa ia singur o decizie. In plus, Sava e Sava, il stiti cu totii", a declarat Cartu, in timp ce presedintele Ilinca spune ca "belgienii ar vrea sa-l ia gratis, conform contractului de buna amicitie incheiat cu ei. Noi vrem totusi sa luam niste bani pe el". La randul sau, Marius Sava spune ca vrea sa ajunga in Belgia, deoarece este convins ca dupa un an va juca in prima liga si ar avea alte oportunitati in cariera.

OFENSIV. Sorin Cartu a profitat de turneul din Belgia pentru a schimba sistemul de joc. Cunoscut ca un fan al traditionalului 4-4-2, olteanul a fost incantat sa joace 4-3-3, pentru ca dispune de trei atacanti care se muleaza perfect cu sistemul. "Imi place foarte mult, este ofensiv, dar si elastic. In plus, avem doi atacanti de benzi laterale, pe Bilasco si Nastasie, care sunt exact ceea ce vreau eu. Cu Steaua voi juca cu trei atacanti", a declarat Cartu. In prima etapa a campionatului, FC Arges joaca pe teren propriu cu Steaua.

×
Subiecte în articol: sport sava