x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC ARGES - Mutu, driblat elegant

FC ARGES - Mutu, driblat elegant

de Andrei Nicolescu    |    14 Dec 2005   •   00:00

Actionarii clubului din Trivale au hotarat dublarea capi-talului existent si sa renunte la a mai lua in discutie alte oferte, precum cele facute de Adrian Mutu, de Gigi Becali, de Gigi Netoiu sau de Regele Rromilor.

PIEDICA. In ciuda presiunilor facute de suporteri, care si l-ar fi dorit pe "Briliant", actionarii au depus garantiile financiare pentru completarea bugetului. "Ca oferta domnului Mutu sa fi fost luata in discutie, ea trebuia depusa inainte de adunarea de acum doua saptamani. Chiar si asa, daca Adrian Mutu vrea sa ajute pe FC Arges, il asteptam personal la discutii cu actionarii. El a trimis o hartie scrisa ca de un copil, nedatata, neinregistrata si fara antet pe ea", a declarat Cornel Penescu, patronul firmei PIC, sponsor si actionar la FC Arges.

LUCRATURA. Mama atacantului lui Juventus, Rodica Mutu, a vrut sa participe la sedinta care a avut loc luni seara, dar s-a razgandit, pentru ca planuise sa il aiba alaturi pe primarul Tudor Pendiuc. Acesta a fost plecat din localitate, astfel ca a stat pe la usa. "Adi a asteptat un telefon de la actualii actionari, pe care nu-i cunoaste, insa nimeni nu l-a sunat. Sunt puerile explicatiile ca Mutu nu a venit la sedinta, pentru ca stiau foarte bine ca Adi nu poate pleca de la Juventus, fiind in plin campionat", a declarat Rodica Mutu.

×
Subiecte în articol: sport mutu