x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRASOV - APULUM 4-1 / Si batuti, si jefuiti

FC BRASOV - APULUM 4-1 / Si batuti, si jefuiti

20 Sep 2004   •   00:00
FC BRASOV  -  APULUM 4-1 / Si batuti, si jefuiti

Debutul lui Gabi Stan pe banca tehnica a brasovenilor a coincis si cu primul succes din campionat. Tandemul Buga - Vasile Ghinadaru a facut legea in prima repriza, ultimul reusind o partida exceptionala.

IURES. Frustrati de situatia din clasament, brasovenii s-au napustit inca din start asupra redutei lui Florin Cotora. Buga a deschis scorul, iar Ghindaru a dus scorul pana in minutul 25 la un neverosimil 4-0. Dupa o palida replica a celor din Alba-Iulia, inlesnita si de o gafa a ghanezului Ibrahim Dossey, meciul practic s-a inchis. Ostilitatile erau deja rezolvate, iar Brasovul pare sa fi iesit din blocajul startului de campionat.

NESIMTITI. Recunoscuta in sezonul trecut drept campioana meciurior din deplasare, Apulum a evoluat fara vlaga, starnind mania presedintelui executiv al clubului ardelean, Viorel Malusel, dar si a patronului Emanoil Savin. "Jucatorii nostri sunt niste nesimtiti. Au fost catastrofali si mi-a fost rusine in tribune de modul in care au pierdut. Luni vom analiza si situatia antrenorului Stelian Gherman", a declarat Malusel dupa meci.

Se pare ca soarta tehnicianului nu este deloc una foarte roza, sedinta de la inceputul saptamanii viitoare anuntandu-se una furtunoasa. Colac peste pupaza, oaspetii s-au trezit si jefuiti, vestiarul lor fiind spart pe finalul meciului. Ardelenii au reclamat furtul unor importante sume de bani si a catorva telefoane mobile. (Lucian Dobrater, Brasov)

RENASTERE

In Divizia A, Vasile Ghindaru era recunoscut drept cel mai ghinionist atacant. Pentru a scapa de obsesivele ratari el a recurs si la implorarea divinitatii, vizitele la biserica devenind o obisnuinta in timpul sezonului trecut. Sambata, Ghindaru a reusit meciul vietii sale. In numai 10 minute, el a reusit un hattrick clasic, rezolvand soarta intalnirii si aducand echipei sale primele trei puncte din acest campionat.

×
Subiecte în articol: sport